Merve3460 Kızlar 37+3 haftalık olduk dün geceden beridir pozisyonunda değişiklik oldugunu hissediyorum geçen hafta kontrolde kanalda değil di acaba dün aksam kanala mı girdi anlayanlar nasıl bir şey oldugu hakkında bilgi verebilir mi
Azizecakir Merve3460 bebeğim kanala indimi bilmiyorum ama karnım aşağıya indi cumartesi günü öğreniriz artık
nisafrkn Merve3460 Ben 36 haftalık gittiğimde doktorum tam girmemiş dedi altta çok baskın yoktu o zamanlar 37 den sonra felaket derecede altımda hissediyorum kızımı sürekli batıyor bide karnım göğsümden ayrıldı 4 5 parmak😊
Melike-Alya Günümüz aynı canım bende bunu çok merak ediyorum bebeğim kanala girdimi acaba nasıl anlarım girdiğini karnım halen yukarda aşağıya iniyormuş dediler ama aynı duruyor
Cemrece Melike-Alya Evet karin asagi iniyomus ben de bakip duruyorum tam inmedi sanki bu arada 38 im. Bi de cok hareketli hala kizim masallah sizin nasil 😊
Melike-Alya Cemrece Banada son haftalarda yeri daraldığı için hareketleri azalıyor dediler ama prensesim içerde kıpır kıpır 🥰
Merve3460 Cemrece benm karnım indi asagıya baya hareketler azaldı tabi yer iyice daraldı ama çok şükür iyi prenses
Melike-Alya Merve3460 Onun için alttan muayene etmesi gerekiyormuş sanırım burda ultrasonda göremiyormuş diye okudum
Melike-Alya Merve3460 kasılma toparlanma bendede var özellikle bugün çok oldu doğum mu yaklaşıyor acaba
Merve3460 Melike-Alya işte kimisi karnında kendi hissediyor ya ondan sormak istedm nasıl anlıyorlar diye
Melike-Alya Merve3460 Bende çok merak ediyorum bunu karnın aşağı inmesinden başka bi belirtisi varmı acaba çünkü karnım halen yukarıda benim
Melike-Alya Cemrece Bu hallerine alıştım bi doğsun istiyorum bi istemiyorum başlarda çok zorlancam sanırım sürekli karnıma bakrım hareket ediyomu diye falan 😅😅
miniginannesi9 Gulmese Açılmaniz var mı? Doktor alttan bakmadan açılma olup olmadığını anlayabiliyor mu
Cemrece Melike-Alya Yengec burcumusun yoksa benim gibi 😁😁 Daha gecen gun dedim nasil olucak cok alistim diye 😅
Gulmese Melike-Alya ultrason da görüyorlar ama kanalda oldugunu alttan muayene de acıklık var mı diye bakılıyor kuzum bir de kasılma sertleşme düzensiz ise yalancı doğum belirtisi 😇 Saglıkla gelsinler 🌸