Tggba Guneyinannesi1 sol tarafına yatmani tavsiye ederim soktirun bana öyle söylemişti hem bebek o şekilde daha fazla besin aliyormus
Nurhanimm Guneyinannesi1 hayir olmaz. 6. Aya kadar saga yuz ustu yatabilirsiniz 6 ayliktan itibaren yatmamsniz gereken en onemli pozisyon sirt ustu. Sol yaninizs yanin. Sag tarafta da yatmayin atar damalar ve toplar damarlar var kani tejrar kalbe gonderirken vucut agirligindan dolayi yeterki kani bebege iletemiyo o yuzdr sadece sol yan.
Bestosko HappyMom Normalde hep yüzüstü uyuyan biriyim, hamile kaldığımdan beri çoğunlukla sola dönük bazen sağa dönük yatmaya çalışıyorum ama büyüdükçe kızım beni rahatsız etmeye başladı. Karnım yatağa değmesin hemen vurmaya başlıyor 🥴 ayakta uyutacak beni artık inandım 🌻
Kubra_baydar Medinekk 27 haftalık olduk doğum daha ağustos sonu eylül başı çok var bize😊siz kaç haftaliksiniz
2minisinAnnesii busranr06 yan uyumaya da alışılıyor hiç merak etme hissedince zaten mümkün değil kendin yatmıyorsun .. şimdilik uyku problemim yok benim ilerde bakalım nasıl olucak 😊🌸
minnakvearas Nursen099 ben bi tarafimin altina yastik koyarak sirt ustu yatiyorum o zmn sirta binmiyor yuk direk
Nursen099 minnakvearas denedim ama ben yatamadım benim karnım yanlarda yok sivri olduğu için her türlü sırtıma biniyor 😅
Lelommm Mucizem0305 kontrolden hep sağ tarafa tutuyor ultrasyonu bu olmasa bile uygun olan sola yatmakmış araştırdım
Mucem Hamile yastığı kullanıp memnun olanlar hangi ürünü kullanıyor acaba, u şeklinde bir yastık arıyorum.
Minnosun HappyMom benim 12 haftalık ama karnım biraz büyük olduğu için sol tarafa yatmaya çalışıyorum ve sol tarafıma yatarken sanki bebek otarafda ve ezilecekmis gibi ağrım oluyor acaba normalmi
Kubra_baydar Ccff3435 bebeğinizin cinsiyeti ne acaba. Çünkü benm bildiğim kız çocuk olunca sağ tarafa yatmak daha rahat geliyor diyorlar
Mucizeeannee Ay meğer yüz üstü yatmak ne büyük nimetmiş 😄 ben sağıma yatıyorum sola yatınca kalbim sıkışıyor o yüzden sağa yatıyorum herkes sol diyor ama normalde sağa yatın diyorlar sağ tarafımızda ki organlar daha ağır olduğu için sola yatınca kalbe baskı yapıyormuş bende bunu bildiğim için herhalde kalbim rahatsız oluyor psikolojik, sağa yatmak sünnetmiş ayrıca ama ne tarafa yatarsam yatayım yüz üstü uyanıyorum 7+2deyim inşallah kötü birşey olmaz
ZumrutHanim arkadaslar ben kanamadan tedavi aldim yatiyorum evde ilk gunden beri dusuk riskim var sola ya da saga yattigimda karnim acıyor. sirtustu rahatim. sizde de oyle mi
Bebegimin123 Sweethommie Allah bagislasin cnm saglicakla gelsin insallah bize de erkek geliyor Rabbim kaderlerini güzel yazsin insallah cnm 🤲😊