yazinannesi 29+2 deyim. Ve en çok sırt üstü yatmayı özledim Belim ağrıdığında hep sırt üstü yatardım şuan yatamadığım için sürekli belim ağrıyor. Ne tarafıma yatsam oraya geliyor kızım, sağolsun hiç rahat uyuyamıyorum 😂
Esrakynr Berrinsahinn mustafa çınar veya mustafa çağan dusunuyoruz mustafa kesın ama yanına ısım net degıl henuz🥳🙏🏻
Elifvolkan2202 Alaz34 bende de oluyor bebeğin ordaki varlığı zaten ortada elim değince bile yerini hissediyorum mesela içim rahat etmez bir zarar gelmiyor olsa da yani 20.haftaya kadar yüzüstü yatılabilir diye duydum ama gel gör ki gönül el vermiyor
Nursen099 HappyMom ben hep sola yatıyorum bebeğim sağ tarafta çoğunlukla sağa yatınca tekmeleri zorluyor vuramıyor az bi yatsamda hemen sola dönüyorum kolum uyuşunca da biraz sırtüstü yatıyorum ama çok tutmuyorum. Çünkü bebeği besleyen damarlar sırtımızdan indiği için bebeğe kan gitmez oksijensiz kalır vs. Diye çok durmamaya çalışıyorum.
minnakvearas Nursen099 ben bi tarafimin altina yastik koyarak sirt ustu yatiyorum o zmn sirta binmiyor yuk direk
Melisaalagoz Firstlady bende çınar efe koyucam gerçekten neden iki isim vLla bilmiyorum 😂cevremde hep 2 isim li çocuklar
BlueButterfly Guneyinannesi1 o dönemlerde bende öyle uyuyordum çünkü nefes alamıyordum tikaniyordum yeni yeni sağa sola dönüp yatmaya başladım ama doktorum sola dön çünkü bebek en iyi orda nefes alıp beslenebiliyor oksijen daha iyi gidiyor ve ödem oluşmaz dedi
Selcan- busranr06 evt hep dyorlardi inanmiyordum uykum cok iyiydi ama gebelik alerjisi ve gec saatte yedklerm mide yanmasi yapiyor hic uyuyamyorm desem yeridir 38 haftalgm
gulnihal89 Guneyinannesi1 ben de hamile değilken hep yüzüstü yatiyodum ama annemin bi bebeği yüzüstü yatınca karnında ölmüş. Kendisi mi yüzüstü yattığı için öldü sanıyo yoksa zaten bebegin ölecegimi varmış bilmiyorum ama yine de çok tesirinde kaldım yatmıyorum yüzüstü
Ada_omertoprak2116 HappyMom ben kendimi bildim bileli hep sola doğru yatıyorum küçüklüğümden beri öyle Yatıyorum şuan bı sorun yok 😇
Lelommm Mucizem0305 kontrolden hep sağ tarafa tutuyor ultrasyonu bu olmasa bile uygun olan sola yatmakmış araştırdım
Kubra_baydar Medinekk 27 haftalık olduk doğum daha ağustos sonu eylül başı çok var bize😊siz kaç haftaliksiniz