Nuray-5886 24 haftalık hamileyim arada sırt üstü yatıyorum çok iyi geliyor hem daha çok hissediyorum 😍
Berrinsahinn Esrakynr kesin karar veremedik ama Efe Alp ya da Efe Han var aklımızda siz düşündünüz mü 😂
Firstlady Berrinsahinn sizler neden iki isim koyuyorsunuz gercekten cok merak ediyorum😅 Turkiyede boyle adet var galiba
Esrakynr Berrinsahinn mustafa çınar veya mustafa çağan dusunuyoruz mustafa kesın ama yanına ısım net degıl henuz🥳🙏🏻
Sweethommie Deletedmom_5 kaçıncı haftadasınız? 33 ten sonra isteseniz de uyunmuyormuş ben de bu zamana dek hep uyumuştum 😁 ya tuvalet ihtiyacı ya nefes alamamam hissiyatı, baskı baskı baskı ağrı ağrı ağrı 😂
Bebegimin123 Sweethommie ben de 33 haftalik hamileyim cnm gece yataga girdigim an basliyor kipir kipir olmaya ne sola yata biliyorum ne de saga sabahi sabah yapiyoruz koltukta oturup uyudugum zamanlar oldu 😂😂
Deletedmom_5 Sweethommie 34′ten bildiriyorum öyle bisey yok resmen şuan kafamı koysam uyurum kendimi oyalıyorum uyumamak için😁
Tsara Deletedmom_5 bende uyku problemi yaşıyorum sabaha kdr dön dön sabahta erken kalkıyorum 😭tabi uyuyana kdrda dönüyorum
Ozgu_momy Guneyinannesi1 20. Haftaya kadar istediğiniz pozisyonda uyuyabilirsiniz, bir risk teşkil etmiyor 💌
Tsara Aysen41 bende 21 haftalığım benimde kalça kemiklerim ağrıyodj sabah öyle uyanıyordum osteocare 2 ye çıkarttı doktorum 2 haftaya toparladım
Berrinsahinn Firstlady evet çogu tanıdım koyuyor bizim de hoşumuzq gidiyor henüz karar vermedik karar vermesi de çok zor.Siz nereden yazıyorsunuz türkiye de değil misiniz
Melisaalagoz Firstlady bende çınar efe koyucam gerçekten neden iki isim vLla bilmiyorum 😂cevremde hep 2 isim li çocuklar
Miniknur Bende sürekli sol tarafıma yatıyorum sırtıma yastık koyuyorum çünkü internette baktımi aciksaci ıyi şeyler yazmıyorlar o yüzden insan içine endişe düşürüyorlar ama en cokta yüz üstü yatmayı ozlemisizdir demi anneler😁😄😄
Melike_Alp Guneyinannesi1 evet ama az bi zaman sonra yuzustu sirt ustu yatamiyacaksin sagina ve soluna yaticaksin canim bebek icin en iyi pozisyon sola yatmak
Ervam2015 Sol tarafa dönük yatmak en iyisiymis ama karın biraz büyüyünce sağa sola dönmekten uyunmuyor ki rahat edilmiyor yani hep bir tarafa yatmaktan