Berrinsahinn yagmurbalci yüz üstü nasıl yatıyosnz karnınız büyük 🙂☺️Ben korkuyorum yaa bşy olur diye hep sola yatmaya özen gösteriyorm
Aysen41 32 haftalık hamileyim geceleri sağ sol uyuyorum tabiki çoğunlukla sola yatıyorum ama sabaha karşı yattığım tarafın kalça kemikleri ağrıyo hatta erkenden kalkmak zorunda kalıyorum çünkü agrı uyutmuyo maalesef
Tsara Aysen41 bende 21 haftalığım benimde kalça kemiklerim ağrıyodj sabah öyle uyanıyordum osteocare 2 ye çıkarttı doktorum 2 haftaya toparladım
gulnihal89 Guneyinannesi1 ben de hamile değilken hep yüzüstü yatiyodum ama annemin bi bebeği yüzüstü yatınca karnında ölmüş. Kendisi mi yüzüstü yattığı için öldü sanıyo yoksa zaten bebegin ölecegimi varmış bilmiyorum ama yine de çok tesirinde kaldım yatmıyorum yüzüstü
gozentuncer07 Lelommm @Berrinsahinn benim daha çok küçük minnak 7 haftalık oğlumda 8 yaşında hiç bir şey hatırlamıyorum bunda sol kasığımda orası çok ağrıyor 2 haftadan beri miğde bulantilarindan ölüyorum kafamı yastıkta kaldiramiyorum sizinde mi öyleydi
Berrinsahinn Esrakynr kesin karar veremedik ama Efe Alp ya da Efe Han var aklımızda siz düşündünüz mü 😂
Kubra_baydar Fatos01 öyle de sırt ağrım çok fazla var özellikle de geceleri çok ağrıyor 27.haftadayım doğuma kadar sırt ağrıları böyle devam ederse zor valla işimiz 🤭🙄
Hulya3463 Berrinsahinn bende onu bir yerde okumuştum sinir damarları sırttan geçtiği için sırta fazla baskı yapılmaması gerekiyormuş bu bebeğin kalbini de etkilermiş
minnakvearas Fatos01 kan akısını engelliyor karındaki agırlık bele binince ordaki buyuk kan damarları sıkışıyor