• Gebelik
  • 34+2 kontrolden geliyoruz 🌸

2.440 gram olmuşuz doktorumuz başından beri boyu asla söylemiyor anlamıyorum neden 🥺
Neyse bir haftadır ara ara gaz ağrısı yaşıyorum dedim hemen nst aman erken doğum olmasın dedi çektirdim zerre ağrın sancın yok gidebilirsin dedi ama ben arada yaşıyorum bunu anlatmak zor neyse 37 haftaya gel dedi 3 hafta sonra taaaa 😣 öyle işte sizde ne var ne yok

Cigdemmom bizde 35. Haftada 2925 gramdık suan 36 haftalık olduk bir hafta sonra kontrolumuz var ve 24. Haziran da sezeryan günümüz bakalım 🥰

Cigdemmom 38+3 teyim banada hic boyunu söylemedi bende sorma geregi duymadim gelişiminin iyi olduğunu bilmek yetiyordu bana 😇 34 te ilk nst ye girdim sonra 36 da gittim 36 dan sonra haftada bir gitmeye başladım

Cigdemmom 36 haftalığız 3.170 gr 49 cm en başından beri boyu söylüyor doktorumuz sizinki neden öyle acaba ? Cmtsi kontrolumuz var artık her hafta gitmeye başladık😊 Nst ye 35 te girdim birde 36 da girdim her hafta gircem şimdi düzenli takip ama hiç sorun çıkmadı nst de şuana kadar. 19 22 haziran arasi sezaryen olacağım 🙏🏼🙏🏼

Burcuckmk bende öyle düşünüyorum dert etmiyorum sağlığı iyi diyince:) merak ediyorum tabiki ama yapcak birşey yok :)

tugbade sezeryan kendi tercihiniz mi herşey yolunda görünüyor da :) aslında bende sezeryana yakın hissediyorum kendimi

Byby99 1 hafta var aramızda sizin kilo daha mı iyi maşallah normalde takılmam da 🤷🏻‍♀️🥺

Cigdemmom doktorumuz da öyle dedi ama yapısal sanırım ilk oğlumda kilolu doğmuştu 🥰 sağlıklı olsunlar da kilo pek de önemli değil