Polip
Arzum1 Benimde olmuyordu bütün tahlilerini tetkikleri yaptırmıştık esimde bende 1 sene olmadı sorun olmamasina rağmen. Sonra polipten şüphelendi doktorumuz küçük operasyon ile aldi polipi bana demişti polip küçük ve yeri cocuk olmasina engel değil ama diyorsan kafam rahat olsun o engel ciksin aradan ameliyat ederim dedi bende bebek cok istediğim icin riske atmadim onuda kaldiralim aradan dedik hani %1 ihtimal olsa bile aradan kaldirmak istedim😔 kucuk operasyon la aldık normal hayata geri dönüyorsun cok sknti bisi değil. Ameliyattan sonra yine olmadi denedik falan 2 3 ay yine geçti yine hüsran.. Sonra kafamizdan çıkardık gelisiguzel oldu hersey kafa yormadık düşünmedik ve hamile kaldım beklenmedik bir anda. Kafani cok yorma stres yapmayin esinde sende siradan bir gun gibi yaşayın planli hareket etmeyin ovulasyon gunu bilmem ne hepsi yalan bence insani sadece strese sokan seyler cok takip ettim çünkü. 36 haftalık oldum şuan kız bebek bekliyoruz 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sende en kisa zamanda alirsin guzel haberi🙏🏼 Polipi aldir önüne bak stressiz rahat🙈
Arzum1 bir de durumunuz var ise operasyon olun sonra eşinizle küçük bir tatile gidin kafanızı dağıtın biz de öyle yaptık. Hatta uzakdoğu seyahatiydi burada hamile kalırsam ismini atlas koyarım uçaklarda geçti zamanım dedim. Ama o ay değil diğer ay oldu. Zihnen ve fiziken rahatlamak iyi gelecektir.
Arzum1 ben hamileyken öğrendim poliplerimin olduğunu ayni zamanda da rahim agzinda acilma olmustu operasyon geçirdim hem polipler alındı hemde serklaj yani rahim agzina dikis atıldı
Arzum1 merhaba bende bebek istiyoruz genel bir muayene için gittiğimde polip var dedi ve operasyon geçirip aldırdık ve iki ay sonra hamile kaldım. Hiç korkma gönlünü ferah tut canım
- Düzenlendi
Ozlembebiko korkmuyorum canım ama kuzenlerim sakın olma filan dediler kafam karıştı diyen kuZenlerimden biri 8 yıldır filan hastanede çalışan birisi birde ne kadar ücret vermiştiniz hatırlıyomusunuz
Arzum1 asla korkma çok basit bir operasyon gerçkten . 2,5 bin tutmuştu ama özel sigortam var diye hiç ödememiştim canım
Ozlembebiko korkmuyorum canım daha önce de burun ameliyatı vs geçirdim çevremdeki kişiler tepki verdi hamileliğe engel durum değilmiş gibi kafam karıştı sadece
Arzum1 o engel hamileliğe spermin ilerlemesini engelliyor . Benim doktorum çok iyiydi gerçekten güvenerek karar verdim . İyi ki de yapmışız
Arzum1 polipin boyutu ve nerede oldugu önemli ben içimin rahatlığı icin aldırdım doktorum engel olacak yerde değil ama sen bilirsin dedi bende aldırmıştım kafam rahatlasın diye çünkü acaba mı diyordum engel olabilir mi diye. Benim polip küçük ve yeri rahim duvarında falan değildi spermi engellemeyen yerdeydi ama aldırdım 😂