Esialp Kızlar 36 haftanın içindeyim ve vajina da baskı var tuvalete gitme isteği gibi ama değil neden acaba
Melisdem Esialp bende 36 haftadayım 3 gündür baskı ve kasılmalar oluyordu ara ara , bu gün daha fazla kasılmalarım oldu , doktor randevumu öne çekicem tedirgin oldum
Umi21 Esialp bende 36+1deyim hem altta baskı var hemde göğüs altımda feci bir agri var nefes alamıyorum resmen
Esrakocer Esialp bende 36+2 yim bugün doktor randevum vardı. Aynı sorunları bende yaşıyorum. Doktora sordum gayet normal bunlar kendini bebek doğuma hazırlıyor dedi. Olacak yani o kadar :) bebiş aşağıya doğru iniyo organlara baskı yapıyo :)
aysencan Ben 29 haftadayim ve benimde iki haftadır böyle bir sikayetim var doktor yer değiştiriyordur dedi muayene de herhengi bı sorun çıkmadı şükür, aklımıza kötü dusunceler getirmek yok 😚💪
24derya_11 Esialp aynen ya Rabbım sağlıkla kucaklarımıza versin evlatlarımızı bugünleri hatırlamayız bile
lavender Ben de 36+3 teyim sabahtan beri vuruyor iğne gibi. Hatta şimdi de kaburgamı tekmelemeye başladı