Aysenursgr Nazmel canım benim özel sağlık sigortam var o yüzden ödeme yapmıyorum ama 500 sanırım kliniği arayıp öğrenmeniz daha doğru olucaktır
Aysenursgr Nazmel ben gebelik düşündüğüm için kendim doğum teminatı yaptırmıştım 6 ay gebe kalmamanız gerekiyor bu sürede.
Dilara-ebe morsunbul95 Kurtköy ersoy hastanesi Dr. Esra hanıma en baştan beri takipliyim Çok ilgili bir doktor,çok memnunum şuanda 31.hafta içindeyim Muayene ücreti 150 lira Eşiniz veya siz kamu çalışanı iseniz indirim uygulanıyor
Nur3446 morsunbul95 merhaba bende bölge hastanesini dr. Mustafa Özbek şiddetle tavsiye ederim… Enerjisi cok yüksek pozitif bir dr muayenesi 140 tl olmasi lazm
Semosys Pendik şifa hastanesi Nihan özdemir Ve gitmeye başladım çok memnun kaldım önceden başka bir özel hastaneye gidiyordum doktoru sevmemiştim bu kadına içim ısındı çok ilgili muayene ücreti 115
Semosys morsunbul95 ilk muayeneden telefon numarasını verdi birşey olursa ister telden ister instagramdan yazın dedi aynen bir bakın araştırın bende çok araştırmalar sonucu buldum
selinlika morsunbul95 merhaba ben 35 haftalık hamileyim çok az kaldı bebeğime kavuşmama 🙏🏻😇 en başından beri Pendik bölge hastanesinde Mustafa Özbek gidiyorum. Çok memnunum. Enerjisi neşesi bol bir insan hiç sıkıp bunaltmıyor insanı. Muayene ücreti 155 TL. Doğum fiyatlarını da sorduk. Normal doğum 3700 sezeryan doğum ise 4300 bilginiz olsun.
morsunbul95 selinlika sag salim kucaginiza alin insallah 🙏🙏 Bu benim 2 gebeligim riskli oldugundan surekli dr arayisindayim ama desiginiz de arastiricam mutlaks