Gokyz123 Snmgrbz merhaba. 4+6 da keseyi gördük. 5+5 te kontrole gittik ama henüz bebek görünmüyordu kese 12 mm di. En son 6+1 de gittiğimizde hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk. 🙏🏻
Snmgrbz kizannesi_1004 benimde 5+4 şuan. 5 mm olmuş bebek. Kalp atışı yok Başlayıp durmuş dedi. Ne düşüneceğimi şaşırdım
kizannesi_1004 Snmgrbz vajinal usg mi çekildi acaba size 5+4te nasıl duydu ve de sonra duyulmadığına karar verdi bir gariplik var gibi
busrabyrm97 Snmgrbz 5+4 çok erken şuan kalp atışı için ama benim o haftada sadece kese vardı 6+3 de bebeği ve kalp atışını gördük kalp atışı yok oluşmadı demek için geç döllenme ihtimalinden dolayı 10.haftaya kadar bekleniyor
Snmgrbz kizannesi_1004 hiç duyulmadı bebeğin kalp atışı. Perşembe gittim başka doktora. Kese göründü. Sorun yok. Bu doktora da bugün gittim. Hem kese hem bebek oluşmuş. Bebeğe 5 mm dedi. Kendi tahminine göre başlamış ve durmuş. Moralim o kadar bozuldu ki
Snmgrbz Dilay24 Dilay24 kese sandım pardon 🥰 Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inş bende duyarım
Dilay24 Snmgrbz yok kalp atışını sormuşsunuz ondan kalp atışındaki ölçüyü yazdım. 🌸 Aminn. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah 😇🌸🤲
Snmgrbz busrabyrm97 doktor neye hitaben böyle dedi hiç anlamadım ama bebeğe beş mm dedi. Olması gerek dedi zamanda geçmiyor telaşlıyım çok
kizannesi_1004 Snmgrbz telaş etmeden kendini rahatlatmaya çalış lütfen canım abdominal yani karından usg de 6dan önce duyulması zaten beklenmiyor boyu evet önemli ama yine de duyulması cok zor o günlerde gerçekten stres yapmaman çok önemli
kizannesi_1004 Snmgrbz ve ben de 5+3te kanama nedeniyle acile gittim doktor bana keseyi ve bebeği goruyorum ama kalp atışı şuan yok zaten bunun için gebelik haftası da küçük dedi. Ben hemen yeise kapılma derim