Sevdaelmc eren88 canm ilk 19 idi 2 gün sonra 78 oldu 2 gün sonra 172 2gün sonra 942 daha sonra da bakılmadı zaten doktorum gerek görmedi 😇
Semraemre58 Merhaba bende 6 haftalık hamileyim geçen hafta midem hafif bulanıyordu ama 3 gündür sanki bulantı yok uykum geliyor esniyorum daha önce 2 gebelik geçirdim 6 hafta da kalbi durdu maalesef ki şimdi yine aynı şey olucak diye korkuyorum aklıma getirmeye çalışıyorum ama elimde olmadan hep aklımda bu yaşadıklarım normal mi
MMmommy Sevdaelmc aman nazar etme ben de bişeyim yok diye geziyordum 6da bi başladı perişan oldum ikaca başladım. inşallah olmasın da bulantın
Narina123 Bende 5+6 dayım hafif mide bulantısı , yorgunluk ,bel ağrısı var geçen hafta doktora gittik kese göründü Allah’a şükür bu hafta da tekrar gidip kalp atışı var mı diye bakacağız ilk gebeliğim endişeli ve oldukça acemiyim 🤔
Sevdaelmc Ozlembebiko canım benim 2 gün arayla artış oldu ben öğrendiğimde çok küçüktü 19du değer doktor emin olamadı sonra 78 sonra 172 sonra 942 oldu şimdi bekliyorum adetime göre 5 haftalık ama bana göre geç döllenme olduğunu düşünüyorum bakalım perşembe gideceğim belli olacak 😇
Narina123 Ezgi4147 bilmiyorum ki 5+1 de gitmiştim karnımdan bakıp keseyi gördü. 10 gün sonra gel dedi Cuma günü 6+4 olucaz .Bakalım bir bildiği vardır heralde doktor hanımın sabredip görücez 🤗 siz gitmediniz mi doktora
Narina123 Ezgi4147 bugün gittim 6+4 de kalp atışı görüldü ama dinletmedi .Bir sürü test istedi 1 ay sonra tekrar gidicem inşAllah :)
birsaglikci Selam kızlar. Biz de 00:00′da 5 haftalık olacağız inşallah. Kendim sağlıkçıyım. Betayı takip ettim. 225 çıktı 4 gün sonra 1300 çıktı. 7.haftaya randevu aldım. Gidince kese&kalp görürüm aradan çıkar 🥰😄
Emineyildirim06- birsaglikci bizim ayni sanırım Çarşamba günü ultrasona gidicem ben 7. Haftaya kadar sabırsızlıktqn duramam 😅