Dün ki postumda sancılarımın oldugunu falan yazmıstım bugun oglusum kucagımda şükürler olsun😇 39+4 dün sabah 15dakikada bir sancılarım oluyordu sıklasması için bekledim ama agrılara da dayanamadım gece 12de acile geldim 3cm acılma var deyip yatıs verdiler ben kabul etmedim evde beklerim dedim eve geri geldik gece 3gibi agrılarım cogaldı ve yine acile geldik dogum baslamıs deyip yatırdılar sabaha kadar nst cekildi agrılarım sıklastı sabah nişanım geldi pembe kanlı sümüksü birsey acılmam da 6cm ye ulastı ama suyum hala gelmedi sonra suyumu hemsire kendi patlattı hiç hissetmedim ama pipet tarzı bişey soktu cıkardı suyum gelir gelmez agrılarım arttı ve bana agrın geldikce ıkın dediler ıkına ıkına oglumun aglama sesini duydum ve herseyi o an unuttum agrılar sızılar bitmişti korkmayın yani hanımlar ıkınma nasıl olur onun videolarını izleyin nefesi dogru alıp verme sekillerine calısın cok faydası oluyor bol yürüyüş yapın bu arada bana cok faydası oldu 9ay yürüdüm hep ilk dogumum olmasına ragmen cok iyi gecti 😊😇uzun oldu kusura bakmayın şükür bende buraya dogurdum diye post actım darısı tüm isteyenlere inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun😇