elifonal MerveTaer ben de ona gidiyorum. Mesajini yeni gordum kusura bakma. Cok tatli bir hoca ama dogum da cok ucret isteyip istemeyecegini merak ediyorum. Muayene ucreti de artti ya simdi o yuzden.
rmysaa06 Aysegulserdar özel diyorsan sincan koru Hüseyin Pehlivan , devlet diyorsanda nafiz körez Buğra Coşkun 🙂
Eeg rmysaa06 Cnsu Benim randevu da 26 aralık salı. Biz de eşimin işi dolayısıyla salı gidiyoruz genelde. Nadiren de cumartesi
Songul [bilinmeyen] gatayi oneririm canim bende 25 haftaligim oraya gidiyorum hem odalari iki kisilik hemde refakatci aliyolar dogum uniteside cok guzel
sumeyra14 Ulvyegrlk Gebeye çok mudahele ediyor muydu fikriniz nedir Gebelik testlerine aşılarını nasıl bakıyor
Blebru Esmapnp kontrole fln gittin mi peki etimedde canim ne kadsr ucret aliolar muayenede ? Bende arastiriorum basindayim daha hamilelgin
HaticeKbraimek Esmapnp memnun musunuz Emine hanımdan ben ilk defa gittim bana kansızlık için damla ve hap verdi eski doktorum da vitamin ve balık yağı vermişti. Size de verildi mi gözüme fazla geldi sanki hepsi 😐