Gulistan [bilinmeyen] bende nasp olrsa zekai tahire gtmeyi dşünüyorm şuan yenimahlle eğitm ve araştrmya gdyrm ama doğumu byük doğumda yapmayı planlıyorum şuan 35.haftamzn içindeyz allah yardmcımz olsun canm
HaticeKbraimek Esmapnp memnun musunuz Emine hanımdan ben ilk defa gittim bana kansızlık için damla ve hap verdi eski doktorum da vitamin ve balık yağı vermişti. Size de verildi mi gözüme fazla geldi sanki hepsi 😐
Esmapnp HaticeKbraimek Ben 28inci haftamba basladim emine hanima bana ilac vs vermedi onceki doktorum verdigi icin, ama memnunum evet
Charlotte Eşimin tayini Ankara’ya çıktı 😔 Ocak sonu taşınıyoruz ve ben 8 Haftalık hamileyim, Ankara anneleri hangi semtler nezih yardımcı olun bana lütfen Ankara’yı hiç bilmiyorum😣
MerveTaer Charlotte demetevler Yenimahalle memur ilçeleri çok polis asker var Batıkent sakindir Yenimahalle Çamlıca mh sakindir
Emine55 MerveTaer ya Canım biz şimdi hakkarideyiz eşim polis olduğu için ve Ankaralı kendisi bnde 8. AYımda gelmeyi düşünüyorum Hacettepe almıyor yazmışsın ama🙁 hiç mi almazlar
MerveTaer Emine55 canım benim eşimde polis inşallah bizimde bu sene. Doğu görevi benim doktorumun özel muayenesine gidiyorum ben haccettepe de doçent doktor fakat muayenesi hastane dışı ve mesai dışı olduğu için biraz ücret farkı var baya başarılı bir doktor ailece doktorlar benimde ilk gebeliğim tüp bebek yaptırdık onda en başından beri ona gidiyorum doğumumada o girecek inşallah
Serpilufuk Emine55 Ben hem hacettepeliyim Hem orda takipliyim Orası almaz ama son zamanda Doğum anında 112aracılığı ile aranırsa yer durumuna göre değerlendirler Yerleri varsa alırlar Doğuma Yoksa başka kuruma yönlendirler
Eses06 Emine55 bende hakkarideyim aslen ankarılıyım belirli aydan sonra alamayacaklarını söylediler bu arada bende 8 aylık hamileyim özel hastanelere bakıyorum
Emine55 MerveTaer ya işte bnde buraya gelmeyecek kayınvalidem Ankara’da hastane arıyorum beni 8. AYımdan sonra kabul edecek🙁
MerveTaer Emine55 valla muayene ücreti 300 tl kabul eder mi bilmiyorum bi görüşün bence sekreteriyle yaptığınız bugüne kadar sonuçlarınız varsa sorun olacağını sanmıyorum
BurcuEsiklii [bilinmeyen] ben etlik kadin doğuma gidiyorum tanıdık doktorumuz var cok güzel ilgileniyolar memnunum 22.haftamdayim dogum da orda olacak büyük ihtimal
BurcuEsiklii [bilinmeyen] osman bey canım. Hic degilse devlet hastanesi 1 gundekac doğum oluyo herkes tecrübeli. Bi de benim ev oraya yakın ondan dolayida orayı tercih ettim
BurcuEsiklii [bilinmeyen] ya canim korkacak bisey yok o sancı her yerde ayni nereye gidersen git cekeceksin zaten evde bile dogursan😀rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin
Cylncyln_01 BurcuEsikliioncelikle geçmiş olsun canım korkma inş birşey olmamıştır 3 gün önce bende aynısını yaşadım ama şükür bir sıkıntım olmadı
Duru03 Ceylanakan. Canım merhaba bende evimize yakın olduğu için o hastaneye gideceğim ilk defa yeni geldik ankaraya hangi doktora gidiyorsun nasıl bi hastane yardımcı olur musun 😊