Hilal5228- Kızlar merhaba 21 haftalık hamileyim ve inek ciğeri yemek istiyorum ama hamilelikte ciğer tüketmek biraz sıkıntılı olur diyolar tüketen oldumu acaba içinizde?
Bgmnrdmr Hilal5228- iyi piştikten sonra yenebilir çok sık yemedikten sonra sıkıntı olmaz ama bence inek ciğeri yerine kuzu ciğeri tercih edin çünkü büyükbaş hayvanlara çok fazla hormon ve ilaç takviyesi yapılıyor ve bütün toksinler karaciğerde birikiyor maalesef biz de onu direk yiyoruz:(
Glbnpk Hilal5228- Ben iki ayda bir yedim kokoreci de aynı şekilde hatta daha sık tükettim. Hiçbir sorun yok çok şükür. Doktorum her gün yemediğin sürece hiçbir şey olmaz dedi.
Merve171214 Hilal5228- ben doktora sorarak yedim çok iyi piştiği sürece ve sık yemediğin sürece yiyebilirsin demişti kokoreç çorba ciğer vs yedim hep
Hilal5228- Bgmnrdmr ya çok tesekkur ederim ama isde büyükbaş ciğeri daha çok seviyorum ve düşüyorum üzerine ama kafamada takıldı
minnakanneeee Bgmnrdmr canım herseyden ye hiç şunu yemem deme hurafelere inanma bana da maydanoz yeme düşük yaparsn dediler sürekli tüketiyorum bişi olmadı
Glbnpk Hilal5228- Ben şu yaşıma kadar ciğeri ağzıma sürmedim ama Diyarbakırda öyle bir ciğeriyle götürüyor ki eşim canım o ciğeri istiyor sürekli. 😅 yine evde pişince veya başka bir yerde yemiyorum. Sadece orada yiyebiliyorum. 😅
KucukAnne538 Hilal5228- Bana doktorum ozellikle bol bol sakatat ye dedi kansızlığım var diye bı sorun olacak olsa yeme derdi diye düşünüyorum
Baysey Hilal5228- doktorum bana sakatatlar bakteri üretiyor o yuzden tavsiye etmem dedi ama cok canım cektiği İcin hazır pişmiş alıp 1 şiş yedim, nefsinizi köreltecek kadar yiyin bence🥰
Eminos123 Hilal5228- evet tukettim ve ciger cok severim ogluma hamileyken 2-3 aylik hamileydim yedim bu gebeligimde 29 haftalikken ve 25 hafta civarlarinda tukettim ciger kan yapici ve saglikli bi yiyecektir ogluma hamileyken normalde yemem ama iskembe corbasi bile ictim
gulin-35 Hilal5228- hergun yemedıgınız surece bı zararı yok bende dun baktım netten yıcektım oyle yazıyordu asırı olmamak kaydıyla yenılebılıyomus
minnakanneeee Glbnpk ablam ciğer Diyarbakır’da yenir zaten sırf ciğer yemek için Batman’dan Diyarbakır’a gidiyorm
Glbnpk minnakanneeee Biz de Mardin’den gidiyoruz. Eşim anjiyo oldu akşam çıkışını yapıp ciğerciye gittik. 😅 Doktor duysa bir daha muayene etmez bizi ama oradaki ciğer bambaşka. 😂
minnakanneeee Glbnpk Mardin Kızıltepe de ama tadı cidden harikaydı yaaa ben ilk defa öyle bişi taddim bu ara canım ciğer istedi 😅😅