Şafak kaç kızlar 😍
Melisct94 geçer geçer 😊
Deletedmom57 Sonn7 Günüm Oğluşumun Nefesini Hissetmek İstiyorum artık🤰😍🐣
69
😍
😍
Bademgzlm maşallah 😍 normal mi sezeryanmı ?
Deletedmom57 İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum. 🤰🏻💕
Bademgzlm ayy ne güzel sizin bu serüven kısmetse bitmiş bile Rabbim bizlerede o günleri göstersin sağlıcakla bebeğinize kavuşun, kavuşalım inşallah 😍
Ay daha 216 çok heyecanlıyım ben 😍😍😍
Mslali ooo maşallah 😊
Deletedmom57 95 ama heran herşey olabilir erken doğum riskim var dualarınızda bizide unutmayın lütfen
Deletedmom57 39+2 haftadayım normal olsun istiyorum ama bakalım nasip😑ikinci hamileliğim doktorlara kalacak olursan şimdiye çoktan sezeryanla almışlardı çünkü ilk doğumum makat gelişinden dolayı sezeryan olmuştu o yüzden ikinciyide riske atmayıp sezeryan yapalım demişlerdi dikişlerim iyi gözükmüyormuş hamileliğimin başlarında öyle söylemişti sonra iyi gözüküyor dedi.bende normali denemek istiyorum doğum anında riskli bi durum olacak olursa sezeryana geçiş yapalım dedim tamam dediler bakalım beklemedeyiz.hangisi hayırlısıysa o olsun tabi ama gönlüm normalden yanı.
Ntugba daha çok erken 😏 inşallah gününü tamamlar canım 🙏
Seyma_murat amin inş🙏🏻İnanın 9 ay geçiyo birden ama son günler yıl asır gibi geçmek bilmiyor 😬😬😑
Bademgzlm Hayırlısı olsun 😊 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏
Bademgzlm doğrudur valla haklısınız sizin içinde bi an önce geçsin sağlıcakla kavuşun inşallah 😍
- Düzenlendi
Deletedmom57 96 🙏🏻💙
Deletedmom57 saolasın amin hepimizinkini inş🙏🏻
Seyma_murat amin inş🙏🏻Hepimizin sağlıcakla kucağımıza alalım inş🙏🏻
Son 6 gün💙