112Nur Portakalgeliyor her anı doyasıya yaşayın yanınızda olsada vücudunuzdan bir parça kopmuş gibi hissediyor insan bol bol anı birktirin 🥰
Portakalgeliyor 112Nur ayy allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin başka bişey istemiyorum 🌺🌺🎈🎈🎈
Figenkrts 112Nur 3 5 zıbın birkaç takım aldım sadece annemler aliyo genelde oda içinde daha yeni boşalttım odasını mobilya bakıyorum boya yapip yerleştirmeyi düşünüyorum 1 ay içinde :)
112Nur Figenkrts ben daha almadım eşyaları var bir giyecek alacağız toplu alır galiba kızım gibi bu prensesi de yanınada büyütürüm 😅
Figenkrts 112Nur sonuçta abla var önünde ne güzel iki kız kardeş Allah bağışlasın benimde oğlum olucak inşallah ☺️
DFNMRYM 112Nur ilk çocuğunuz kaç yaşnda şuan birde ikinci bebeğinizin cinsiyeti bllımı bnımde bir kızım var 18 aylık onun için soruyrm ikinciye hamıleym bende m.edyrm nasıl tepki verıck diye
112Nur DFNMRYM 2. Bebeğim de bir prenses doğum yaptığımda 2 buçuk yaşında olacak büyük kızım gerçi ne kadar büyük denirse😅
112Nur Emineyldzlrr ben yarım saat video çetin sonra hayalet ettiği kısmı kesip diğerini sildim 😅😅 şimdi baktıkça duygulanıyorum🥰🥰
DFNMRYM 112Nur benim kızımda iki yaş iki aylık olacak allhım izin verirse kardeşi doğduğunda cinsiyet daha bllı olmadı allhım evlatlarımızı bgişlasn
112Nur DFNMRYM yaa hayırlısı olsun inşallah maşallah prensese benim kuzucuk arada gelip göbeğini seviyor bebeeek diyerek 🥰🥰
112Nur Cennet-polat bide tam hamile kaldığım tarihi biliyorum aslında ilk kızınıda 37+6 da almıştım kucağıma 🥰🥰
112Nur Figenkrts Maşallah sağlıkla al kucağına inşallah hep böyle evlenmeden önce iki kızım olursa ikisini ikiz gibi büyütürüm aynı kıyafetleri alır bildiririm felan diyordum o zamanlar dua kapım açıkmış demekki rabbim iki kız evlat nasip etti 🤲🏻💕
DFNMRYM 112Nur teşkkür ederim Benımkide bebek deyince seviyor baznde bagırıyr kacıyr babası sevince kıskanıyr kndını sevdırnye clışyr 😁
Figenkrts 112Nur yaaa ne güzel ❤️❤️ bende kızım olsun çok istiyorum inşallah bı gün Rabbim banasa nasip eder 😊🤲🏻