polyanne 112Nur sizin gibi olacak bizimde kızım 21 aylık şu an tam 2.5 yaş bile olmayacak çok korkuyorum nasıl bakıcam ikisine kızım çok hareketli yaramaz ve bana aşırı bağlı bilmiyorum nasıl olacak 😊
112Nur aslannaz21 maşallah büyürmüşsünüz siz ne güzel benimki doğum olduğunda 2 buçuk yaşında olacak daha tam anlayamıyo o zaman nasıl olur bilmiyorum 😅
polyanne 112Nur kaza kurşunu mu sizinki isteyerek mi oldu ben bebeğin kalp atışını duyana kadar inanmadım hamile olduğuma bile 😄
112Nur polyanne istiyordum ama o vakitte değil çift çizgi gördüm 2 gün boyunca gelip gidip baktım tek mi çift mı diye sonrada dr gittim tam inandım ondan sonra 🤣🤣
polyanne 112Nur biz korunurken oldu ikimiz de şaşırdık yani Allah kolaylık versin ama bundan sonra kesinlikle tek yöntemle kalmam bağlatmayı falan düşünüyorum Allah yavrularımıza sağlıklı ömür versin olmayana versin inşallah bize yeter 2 tane 😄
112Nur polyanne hep aklımda 3 çocuk vardı bu yavru kuşta gelsinde uzun süre düşünmüyorum daha yaşım genç olur inşallah ileride Allah ’ın izniyle ben 3 hatta 4 yöntemle bile korunabilirim bu süre zarfında 😅😅
Ebru0629 Sonn 94gun hayırlısı ile inşallah 🤲 hepimiz sağ salim kucağımıza alırız sağlıklı uzun ömürlu hayırlı evlatlar olsunlar🤲🥰
112Nur polyanne aminnn inşallah olanlara hayırlısıyla büyütmeyi olmayanlarda bu duyguyu tatmayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤲🏻💕
112Nur Cennet-polat sizinle de yakınmışız baya doğum günlerinde 2 hafta oynama olabiliyor 2 hafta eksik sayasım geliyor bazen 😅😅
112Nur Portakalgeliyor her anı doyasıya yaşayın yanınızda olsada vücudunuzdan bir parça kopmuş gibi hissediyor insan bol bol anı birktirin 🥰