112Nur 200 gündür hamileyim nasıl bir mucizedir rabbim isteyen herkese hatta anne babalık yapabilecek herkese nasip etsin kaldı mı 80 gün heyecanlar dorukta 2. Bebeğim acaba ablası kardeşini nasıl karşılayacak merak üstüne merak sizde durumlar nasıl 🥰🥰
milena11 112Nur bizimde 204 😅 ne güzel tecrübeli siniz okadar heyecanlıyım ki acaba neler bekliyor beni😍
gokhande 112Nur bizimde son 111 gün 🤗 benim 4. Hamileliğim hepsinde aynı heyecanı yaşadım 🥰 hepsinin yeri farklı tabi ❤️
Alpays_Mommy 112Nur bizimde son 26 gün kaldı ve 3 günden beri sancılarım şiddetlendi. Bazen cok canım yanıyor ama çok şükür az kaldı öyle avutuyorum kendimi
Mltm88 Bizimde son 130:) 2 abla ve biz sabırsızlıkla bekliyoruz😍 Kaçıncı olursa olsun hep aynı heyecan❤️❤️
112Nur Mltm88 yaa maşallah kuzulara heyecanlılar mı nasıl karşıladılar kaç yaşındalar çok soru sordum ama biran önce bilgi sahibi olmam lazım 😅
112Nur milena11 ilkin tadı bir başka şimdi hakkını yemeyeyim ama ikinci daha başka bir duygu en çok kendimizden çok ikisi nasıl anlaşacak diye düşünüyoruz 🙊
Mltm88 112Nur çok istiyorlardı zaten eşimde kızlarda..Bende boş değilmişim yapıverdim😍 10 ve 8 yaşlarındalar…Söylediğimde küçük kızım baya ağlamıştı mutluluktan..Bakalım doğumca beler yaşanacak🤣
112Nur gokhande Maşallah ya ben 2. den sonra uzun bir süre ikisini güzel bir şekilde yetiştirmeyi düşünüyorum 3.ye cesaret kalmadı diyebilirim tabi rabbim hayırlısını versin çocuklar nasıl peki ilk doğum yaptığınız zamanlar kardeşler arasında çok sıkıntı yaşadınız mı☺️
112Nur Ays0 baya yakınmışız benimki tahminime göre erken döllenme erkende gelebilir tam ağustosta napıcaz bilmiyorum 😅
gokhande 112Nur çok şükür hiç birinde sıkıntı yaşamadım gayet uyumlulardı büyüdükçe okula gitmeye başlayınca akılları başlarına gelince tabi anlaşmazlıklar yaşanıyor tabi 3 kızım var ☺️
Ays0 112Nur benim aslında 24 Ağustos normal doğum olsaydı ama zorunlu sezaryen ile 14 Ağustos’ta anlaştık doktorumla 85 günden 75e indik 🙈 bu arada ben bir de Adanadayım buraya taşındığım ilk yazımda çocuk doğuracağım erimezsem 😂
Basakgul 112Nur Ben aslında başından beri yürüyüş yapıyorum en az 20 dakika ama 28 den beri düzenli yapıyorum sanki yürümeyince bel ağrım artıyor 🙃 sizin doğum ne zaman nasıl gidiyor
112Nur Ays0 adana mı bizde mardindeyiz şimdilik Allahtan doğum olduktan 1 buçuk ay sonra tayinciyiz sıcaktan erimeden gidiyoruz sizinde ALLAH yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻😅
112Nur Basakgul şimdilik normal doğum görünüyor inşallah en geç 19 ağustos ama tahminime göre erken döllenme olduğu için ağustosun başlarında gelebilir kuzucuk 🥰🥰