Merhaba annişler ben hemşire olarak çalışıyorum da bugün ben izne ayrilacaktim rapor aldim ama duydum ki açıklama yapilacakmis bugün 24 haftada başlayan izim 32 ye cekilebilirmis bir bilginiz var mi şansız bedeviyim resmen 😢

Hly01 bu bilgiyi kim nerden almış ki mış miş diyorlar baksana 24-32 arası idari iznin kalması için o izni veren genelge yürürlükten kalkmıştır demesi gerekiyor bu ibare olmadığı sürece devam ediyor anlamına gelir amirlere güven olmaz siz buunu iyi araştırın hakkınızı bırakmayın

Hly01 İnsanlar kendi fikirlerini gerçekmiş gibi yansıtmaya bayılıyorlar. 🤦🏻‍♀️ Bence virüs tehlikesi tamamen geçene kadar 24 hafta izni kalkmayacaktır. Bugün belli olur bekleyin en iyisi. 🥰

Taze_gebe 24 32 hafta idari izni şuan da devam ediyor kamuda çalişan arkadaşımız şuan kullanıyor bende kullandım 32 de çalişir raporu ile işe başladım 37 e kadar doğumdan sonraya aktarmak için.

Hly01 yani genelge halen yürürlükte. Devletin hamileleri riske atacağını dusunmuyorum bende kamudayim 23 haftdayim. Pandemi bitmeden kaldırılmamasi gerekli. Sahsen kaldırılırsa da rapor almayı düşünüyorum.

Hly01 canım öyle bişey olmaz büyük ihtimal sen raporunu ver ayrıl genelge gelirse oma göre hareket edersin

kozerr raporumu verdim zaten izin birimi işlemlerimi yaptı ama iptal olursa geri cagiririz haberin olsun dedi

Bakalim bekleyip görecez inşallah öyle bir durum olmaz dediğiniz gibi kovid bitmis degil

Ben özelde çalışıyorum 24 hafta yine geçerli mi yoksa sadece kamu çalışanı mı ayrılabiliyor ?

Hly01 bende hemsireyim beklemedeyim kalkacak mi kalkmicak mi diye

Merhaba kızlar bende 32 haftalık gebeyim 24. Haftada idari izne ayrıldım 32 haftada idari izin bitmesi gerekiyor değil mi? Ama sistemde yani e nabızda hala idari izinli gözüküyorum

Ben öğretmenim kullandırtmadılar rapor ve dilekçe verdiğim halde öğretmen bulamamışlar zaten uzaktanmış deyip.. sanki uzaktan eğitim kolay ikizlere hamileyim bir de.. kurum gerekirse çalıştırabilir ibaresini kullanıyorlar işlerine öyle geldiği için.

Hly01 merhaba arkadaşım.Bende radyoloji teknikeriyim.Pandemiden dolayi 26.hafta diye duymuştum.Henüz 9.haftamdayim.Sorumluma bildirdim simdiden.bana 26.hafta dediler.eger o zamana kadar yürürlükten kalkmazsa bende erken cikicam.Ama şuan yürürlükte olduğunu biliyorum

Normalde 32 de ayriliyorduk covidden dolayi 24 e çekilmişti bugün normallesme aciklanacak ya bakalim covid bitmedi sonuçta 24 haftayı inşallah 32 ye geri çekmezler

AY insallah çekilmez cok korkuyorum ama şansımızada güvenmiyorum😠

Hly01 canım kaldırılsa Bile aklında olsun artık nöbet tutman gerekmez mesai çalışıyorsun

Hly01 canım bu hususta muğlaklık bugün çözülecek. Çünkü cumhurbaşkanımız normalleşmede idari izinler kalkacak diye açıklama yaptı. Ancak duruma ilişkin genelge kabine toplantısı sonrasında çıkacak. Toplantı ise akşam 7 gibi biter daha öncekilerden öyle oldu. Haberlere canlı bağlantı yaptılar. Alınan karar sonrası iki satır yazı yazıp genelge olarak yayınlanıyor. Hamileler ile kronik rahatsızlığı olanların izni kaldırılmaz diye umut ediyorum. Ama şuan idari izin kapsamı çok geniş. Bizim kurumda personel sayısı üçte bire düştü. 10 yaş altı çocuğu olan 60 yaş üstü olan vb. Kapsamda çıkar herhalde. Ama akşamı bekliyoruz artık kesin bilgi için

aycaaltun çalışabilir raporu vermezsen analık izinden düşer. E nabız esas alınmıyor maalesef