mom77 Neler yapıyorsunuz durumlar nasıl bebişler nasıl var mı belirtiler biz beklemedeyiz 10 gündür 2 cm acıklıkla 😅
MustafAyse mom77 4cm le bekliyorum kanala inmemistik en son yarin bi daha gidicem bakalim nasil ilerler surec bilmiyorum 🤷♀️
Elakeskin mom77 bende 38+3 1 cm açılma var dedi doktor Perşembe son nts giricem 7 veya 10 Haziran doğum yazmış ama bilemiyorum 😔
MKrasnic mom77 bizim nstde düzensiz sancılar çıktı, açıklık da kontrol edilmiyor sancı vakti azalıp su gelinceye kadar. Heyecanla bekliyorum ne zaman olacak diye. Nişan filan gelmedi henüz. 38+4′üz
mom77 Azizecakir evet ☘️ 36+6 da baktı doktorum 2 cm di gecen hafta hala 2 cm di bakalm bu carsamba muayene var nolmus ne bitmis
mom77 MustafAyse oo 4 cok iyi bizimkide kanalda iyice asagı inmis rahım ıncelmemiz %80 dedi doktor nişanda geldi gecen hafta ama sancı su yok beklemedeyiz 😅😒
ib_21 MustafAyse peki öncesinde nişanınız gelmiş miydi? Bu nişan olayı gelmeden de açıklık olabiliyor mu merak ediyorum benimde perşembe çatı muayenem var yine, ilkinde açıklığım yoktu şimdi 38 olduk bakalım ne diyecek
Aryanil21 MustafAyse mom77 38+5 tık yok bugün kontrole geldik sezeryan dedik artık. Aşırı heyecanlıyım
mom77 MKrasnic az kaldı inşaallah gelicekler suniye gerek duymayız ınsaallah haberdar edelım bırbırımızı burdan once kım doguma gıdıcek (: 🐥)
Zeycannn mom77 38+4 beklemedeyim hala kıpır kıpır bizim kelebek ama hiç aşağı inmiyor en son 37 haftalıkken gittim şuan açılma var mı yok mu bilmiyorum inşallah yarına kadar doğururum 🌺
mom77 Zeycannn inşaallah canım rabbim gönline göre versin bizimkide gelse artık zaman gectıkce bunalmaya basladım ama hayırlısı tabıkı
MKrasnic mom77 aynen, benim doktorum doğalcı biraz 42ye kadar beklerim diyor ben de bir an önce gelmesi isteğindeyim 🙈 cumartesi günü 3477 gramdı. Bu haftalarda gelse güzel olur dedi daha kilo almaması için