snowpress Sevgili anneler hediyelik ve kapı süsü yaptırmak istiyorum fakat çok büyük bi bütçe de ayırmak istemiyorum. Var mı instagramda güvenilir ve uygun fiyatlı bildiginiz bir sayfa??
Novicemum snowpress eğer kendiniz yapabilirseniz ki sayfanı youtube ta anlatım videoları da var ''bisürümalzeme" diye bir syfa var bakın derin kapı süsleri için malzemeleri çok güzel ve uygun
Msd26 snowpress en uygun kapı süsü 23 TL çicek sepetinde çokta güzel hiç yapmak içim bile malzemeye para vermeyin arkadsım bize yaptı o bile maliyetli illa kendim alsaydım kesinlikle onu alırdım 😁
Bulutsevdasi Ya bende istiyorum. Kız bebek için. Cici şeyler yeri bilen varsa uygun fiyatlı yanitlarsa sevinirim
Msd26 snowpress burda duyup bakmıstım ama bi arkadsım yaptırmış whatsapatan atmıstı foto aynı fotodakş gibi gayet güzel
AsyaAda41 snowpress cicilikece diye bir sayfa var ben arkadaşlarıma hediye yaptırmıştım . Çok tatlılar nasipse kendime yaptıracağım artık☺️
Rabis01 snowpress alminabebeksekerleri diye bir sayfa var instagramda kapi süsleri 50 tl ye falan var ben orayla konusuyorum siparis vericegim guzelde cesitleri bakin isterseniz