Deletedmom23234 Sonunda bizde ikili rakamlara düştük, darısı tekli rakamlara düşme dileğiyle 🙏🏻 Sizlerin kaç günü kaldı güzel anneler 🌸
Mom789 Deletedmom23234 son 24 gecmiyor günler son 99u hatırlamıyorum ben nasil sabretmisim acaba diye düşündüm bi an 🙈
Semaarya Deletedmom23234 aynen 😊 normal doğum olursa Eylül 6 7 gibi dedi doktor sezaryen olursa da Ağustos sonu her türlü başak burcu olacak bebisler imiz😁
Mgokkilicc Deletedmom23234 Ay 6 gün önce bende böyle heyecanlıydım o kadar güzel ki ikili basamaklara düşmek bile tekli basamaklarda nasıl olucaz acaba 🤗 Allah’ım hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Deletedmom23234 Mgokkilicc Amiinn Hepimizin inşallah ❤️ O kadar çok heves ediyordum ki böyle bir post açmayı 😍🙏🏻
Mgokkilicc Deletedmom23234 Bende açmak için girdim o gün bir arkadaş açmıştı bende ona yorum yaptım ama çok heyecan verici 🙈 ama bu 20. Haftalar geçmek bilmiyor gibi 🤣
Deletedmom23234 Mgokkilicc Bende baktım yoktu 😅 açıyım dedim 🤭🤭 Bu haftalar geçiyor gibi de son aylardan şüpheliyim geçmez diye düşünüyorum 😅