Gamzelm91 Merhaba hanımlar bende İstanbul tüp bebek merkezinde doktorumuz Aret Kamar. İlk denemem ve kızım olacak allahın izniyle, 34+3deyiz, allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallaj🙏😊
Anneyim42 Kocaeli üniversitesi tüp bebek prof doktor Emek DOĞER 1 sene tedavi sonrası ilk deneme çok şükür 6+2 kalp atisini yeni duyduk inşallah sağlıkla devam eder 🤲❣
Fatma1906 Ebruomer rabbim sağ salim kucağınıza kucaklarımıza almayı nasip etsin hep dualarımda olacaksınız
Merveemin_96 Esra2288 siz kaç haftalıksınız, biz 25 olduk hala kullanıyorum, ama sormadım hiç bırakıyım mı diye, bayadırda gitmiyorum doktoruna, ben progestan 200 lük kullanıyorum, fiyat gayte uygun
Esra2288 Merveemin_96 ben 18 haftalığım lutenus kullanıyorum fitil olarak bi kutusu 180tl bi kutu bi hafta gşdşyor
Zeynepckr Bnm de bi tüp bebek denemem oldu sonuç negatif cıktı 7 ay sonra tekrar deneyecekken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim hiç ummadığım anda çiçek açtı çok zor bi süreç yaşadım o zorluğu bilirim bnde allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Alizel Selinish_ cnm histeroskopi ile baktırma şansın olursa doktorun kanalların açılmasını sağlayabilir yapışıklık varsa. İnş sağlıkla senin de hemencecik olurverir.
DryStc Bende tüp bebek 10+3 kese etrafı kanamam var 33mm lekelenmem kesıldı Ama düşük rıskı var dedı dr Boyle benım gıbı olan var mı 🥺
Alizel DryStc moralinizi yüksek tutun. Başlarda hep fitil düşük iğnesi ve göbekten hem progesteron hem kan sulandırıcı kullandım ben de. İnanın stres o kadar etkiliyor ki normal gebe de kalsaydınız stres aynı sorunları yaratıyor. Doktorunuz sürekli yat dinlen demiyor ise evin içinde saatte bir gezinin ev işi yapmayın çok eğilip uzanıp kalkmayın. En önemlisi sebze meyve tüketin kuruyemiş kabız olmayın. Bağırsak için yürümem şart.
Moonlight1 Kızlar 5+6 yım aşırı göğüs hassasiyetim vardı yani çok acıyordu bugün kesildi bi sorun mu var acaba daha kalp atışını dinlemedik
MEAsya Moonlight1 yaa cnm saglik ocağına git yazdır üç kutu birden yazdırıp alıyorum ben 30 40 TL falan ödüyorum üç kutusuna devlet karsiliyo illada kadın doğum doktorununda yazması gerekmiyo cnm
Moonlight1 MEAsya gerçekten mi şimdiye kadar boşuna o kadar para ödedim sürekli kullanıyorum sabah 2 akşam 2 hemen bitiyor gidip yazdırayım ya sağol valla