Grlzynp Yasemin5669 mk clinic istanbul dr müstecep kavrut hocam ilk deneme ve 33. Haftayız şükür Rabbime oğlumuzu bekliyoruz🤲🤲
Grlzynp MelekAlyaM Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın inşallah güzel haberini alırız🤲🤲yılmak yok bizde aynı yollardan geçdik çok şükür 33. Haftayız🧿🧿
Ceylo Merhabalar, bahçeci fulya mehmet reşit asoğlu ilk denemede 37+4 haftalığım 8 haziranda minik tırtılımı kucağıma alacağım hayırlısı ile.. ☺️ Ağrısız sancısız sağlıklı güzel hamişliğiniz olsun inşallah 🙏🏻
Merveemin_96 Esra2288 merhaba ilaca göre değişiyor kullanma süresi, şuan hala 3 öğün fitil kullanıyorum, birde kan cıvıtıcı iğnemiz var
Esra2288 @Merveemin_96# Merveemin_96 beni en çok zorlayan fitil maddi manevi onu daha ne kadar kullanacağız acaba 20.haftadan sonra azaltacağını söylemişti asistanı
Alizel Esra2288 merhaba progesteron mu fitil? SGK anlaşmalı bi hastaneye 2 ya da 3 kutuya kadar yazdırabiliyorsunuz. Ben de sonradan öğrenip öyle almıştım.
Merveemin_96 Esra2288 siz kaç haftalıksınız, biz 25 olduk hala kullanıyorum, ama sormadım hiç bırakıyım mı diye, bayadırda gitmiyorum doktoruna, ben progestan 200 lük kullanıyorum, fiyat gayte uygun
MEAsya Alizel sağlık ocağındaki doktorda yazıyo cnm progestan fitili bilginiz olsun bende kullanıyorum bittikçe sağlık ocağı doktoruma yazdırıp iki üç kutu alıyorum cnm
Feride21 Bizde tüp bebek yaptırdık Rabbim nasip etti çok şükür 20+0 kızımız olacak inşallah İstanbul Mecidiyeköy torun center doktorumuz Dr.Mehmet Koç
Leylakkk nanna şuanda devam ediyorum ama sanırım 12 haftadan sonra bırakıcam maliyet biraz fazla geliyor bize peki doğum için ne kadar istedi tolga bey henüz konuşmadık biz bu konuyu