Nur-06 babyme_ay bende Seçil hanımla devam etmeyi isterdim çok alışmıştım gerçekten ama biz Ankara’da olduğumuz için Ankara’da kontrollere gidiyorum. Şu an d vitamini, multivitamin, magnezyum ve Demir ilacı kullanıyorum. Siz neler kullanıyorsunuz
Sineemiis Kızlar merhaba devlette özellikle Eskişehir’de tüp bebek yaptıran var mi ? 1 dusuk 3 kurtaj gecti basımdan hamile kalabildim şimdiye kadar ama 8. Haftaya gelmeden bebek de kalp atışı duruyor pıhtılaşmam vardı onun icin igne bile kullandım olmadı eşimle ikimizin genetikleri temiz çıktı galiba bebeğin genetiği problemli hep sağlıksız yumurta veya spermden kaynaklanıyor sanırım oda ☹️ En son bebeği genetige gönderdik persembe sonuç almaya gidicem ama benim gibi olup tüp bebek deneyen sağlıklı ilerleyen var mi ?
Nur-06 babyme_ay Progestanı kesmişlerdi bende siz hiç bırakmadınız mı doktorunuz mu söyledi Seçil hanım mı
MineG İstanbul Brüksel tüp bebek hastanesi prof. Dr. Yücel Karaman ve uz. Dr. Hüsamettin uslu ilk denemede hamile kaldım. 14 haftalık hamileyim.