Kaya13 Sumeyyecalim normal bazı durumlarda 9 haftaya kadar duyulabilirmiş bende keseyi görmek için gittiğimde alttan muayene etmişti sıkıntı yaratacak olsaydı etmezdi diye düşünüyorum yine bi iki hafta sonra tekrar kontrole gidin isterseniz
Buse_00 Moonlight1 cihangir hoca da o merkez de çalışıyor ben de Ahmet erdeme gittim ama cihangir h. Seçtim.. oda iyi biri demj
Leylakkk nanna Allah yardimcimiz olsun vallahi özeller uçmuş resmen, ben devlette devam etmeye karar verdim😂😂
nanna Leylakkk hahahaha sende sor fiyatları bir de bunlar şimdiki fiyatlar biz doğurana kadar daha da artar 🥶🥶
Buse_00 Moonlight1 tepe prim da yeri sehir hastanesinin karşısında… yumurta toplama vs o merkeze geliyor canim
Annehayalim Alizel neler oldu neler 😊Allahım çok heycanlıyım inşallah darısı salı gününe hani 5 olgun yumurta çıktı 4ü döllendi dediya embriyolog bugün 3. Gün aradılar ben 4aşağa beklerken aşırı dua ettim rabbime yalvardım o 5. Yumurtada döllenmiş 😢 5 güne gidicez işte dedi durumları kaliteleri iyi görünüyor dedi çok heycanlıyım acaba o sonradan gelen embriyo kaçıncı gün embriyosu sayılıyo :))
Alizel Annehayalim maşallah cnm çok güzel haber bu. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inş biraz da rahatlayın çok düşünmemeye çalışın. Transfer ve sonrası süreçte beklemek de stres yaratıyor çünkü. Bence her şey çok güzel olacak. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın 💐
Halimeege Yasemin5669 bende ilk oğlum tüp Bebek tüplerin yapışık demişti doktor olması imkansız demişti sonra normal yollardan bir oğlum daha oldu ve şimdi bir tane daha yolda rabbim isterse herşey olur asla isyan etmedik olmuyosa bundada vardır bir hayır dedik 3 sene sonra ilk oğlumu nasip etti Rabbim bize kurban olduğum Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah mevlam neyler Neylerse güzel eyler 💕💕
Leylakkk nanna beştepe sami ulus hastanesi bir kac arkadaşım orada doğum yaptı çok memnun kaldılar birde özelden devlete devir olduğu için odalar falan tek kisilikmis, şuanda riskli bir durumum yok şükür tolga hoca herşey çok iyi dedi.
nanna Leylakkk iyi süper umarım güzel olur her şey:)) ben tolga hocadan devamm ya hem evime yakın hem üç yıldır alıştım artık gözüm kapalı gidip güveniyorum ekip de öyle
Nur-06 babyme_ay bende Seçil hanımla devam etmeyi isterdim çok alışmıştım gerçekten ama biz Ankara’da olduğumuz için Ankara’da kontrollere gidiyorum. Şu an d vitamini, multivitamin, magnezyum ve Demir ilacı kullanıyorum. Siz neler kullanıyorsunuz