haticeD08 Ozge5500 37+1 normal doğum bekliyorum. Heyecan da var rahatlamak da istiyorum bir nevi yeni bir sayfa açılacak hayatımızda bir an evvel olsun isittorum🥰
Burcuckmk Ozge5500 38+3 deyim bende normal bekliyorum ama gelmiyor zilli 😌 40.haftam 10 haziranda doluyor
Nilaylks Ozge5500 benim tarihim belli değil ama bende o zamanlarda sezeryan olacağım biraz heyecan var biraz da zaman geçmek bilmiyor ☺️
Zehraaa98 Ozge5500 benımde 37+2 bugün bıraz vajınama baskı yaptı zonklama tarzı ve sabahları ara sıra adet sancısı gıbı bır sey oluyor ben bıraz durması taraftarıyım inşallah Allah nasip ederse 39 u gormek ıstıyorum😅
haticeD08 Ozge5500 İlk bebeğiniz sizin sanırım. Benim ikinci bebeğim. Oğlum 19 aylıkken abi oluyor 😊Onunla da bu hareket kısıtlamam sebebiyle ilgilenemiyorum en çok da onun işin istiyorum artık gelsin diye.:)
N_A_Z_L_I_M Burcuckmk Bizde 37+5 haftalığız bugün adet sancısı gibi ağrım oluyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Burcuckmk N_A_Z_L_I_M 37+5 te kontrole gittiğimde bir bucuk santim açıklık vardi ama sancim felan yok benimde 🤷♀️
Ozge5500 Zehraaa98 bnmkide ayni oyle baski yapior durmadan asagiya dogru 38+5 gibi alıcak doktor insallah 🤲 sag saglim
Zehraaa98 Ozge5500 benımde 39 da alacak sızınle aynı sezeryan istıyorum bende baş aşağı ama umarım gelemz😂
berenle Ozge5500 merhaba benimde 11 haziranda sezeryanim nasipse.38+5 te olicaz saglikla kucagimiza alalim insallh.
kadriye25 Ozge5500 gün verdi mi doktorunuz ne güzel ya benim ki gün vermiyor 39 u bekleyecez diyor ikinci sezeryan olmasına rağmen
Sbnm06 @Ozge5500 Allah izin verirse bende 10 haziran sezeryan tarihim:) inanilmaz heycanliyim.gece hic uyuyamiyorm kalkip balkonda oturuyorm öyle.Insallah hersey yolunda gider sag saglim kavusuruz minnoslara
Ozge5500 Sbnm06 ayy ayni ben 😂 evt ya cok heycanli gercktn neler yasicam diorm 🤦♀️ bebegimi merak ediorm insallah saglikli bi sekilde acisiz sancisiz kavusurz 🤲🥰🥰🥰
Busramom54 37+2 olacağım ben de inşallah birazdan. Ama doktorum gün vermedi. 7 haziranda gün vereceğini söyledi. 39.haftama 12 haziranda giriyorum cumartesi olduğu için. 14 ü pazartesi 39+2 olabilir dedi. Vakit hiç geçmiyor artık