Dilosceylan Arkadaşlar merhaba ☀️ henüz 2 aylık hamileyim 54 kilo da hamile kaldım güncel kilomu da bilmiyorum ama resmen 4 aylık gebe gibi karnım çıktı 🤷♀️ Sizlerde durum nasıldı çok erken değil mi tecrübelerinizi paylaşır mısınız 🌸
HipnozX Dilosceylan benmde gün içinde en başından beri öyle oluyor. Şişlikten o yani kilo yapmıyor çnkü. Gaz problemi şiş gösteriyor kocaman göbeği.:)
Mom789 Dilosceylan gazdır o o zamanlar benimde oyleydi bir gün kocaman oluyordu iki gün sonra iniyordu normale dönüyordu bi sure devam ediyor bu sonra düzelir
sumeyraballl Btl_ulusal kimi kadının iç karnı geniş olup dışardan hamile olduğu belli olmuyor kimi kadın da iç karnı dar olup dışarı veriyor
AltinYildizMom Dilosceylan ilk zamanlar şişkinlik ve gaz çok oluyordu bendede suan 5 aylık oldum daha az var göbeğim sonradan normale dönüyor
Dilosceylan AltinYildizMom içime su serpildi yoksa şimdiden böyle olursam 9 ayda balon olmam garanti diye korkuyordum 😂
Beyzalpay Dilosceylan brnimde 3 aylik goren kac ayin kaldi diyo son aylarim saniyolar sinir oluyorm 🤦♀️
Dilosceylan Beyzalpay zaten o sürekli soranlar yüzünden kafayı yiyoruz ya 🤦♀️ Zayıfken bir anda karnın çıkınca herkes bin yorum yapıyor
Dilosceylan sumeyraballl işte sonra da yukarıdakı arkadaşın da dediği gibi çok mu yedin diyince de çıldırıyor insan 🤦♀️
sumeyraballl Dilosceylan iç karnınız dar demekki sizin bende aynı durumdayım gazım olmasa da karnım var iç karnım dar
Seher_yakup_mercimek Dilosceylan bnm ilk hamileliğimde hiç karnım yoktu gören bana ne kadar kilolusun yediğine dikkat etsene diyordu iç karnım genişmiş megersem şimdi tekrar hamileyim 2.5 aylığım ama karnıma kavun sokmuşta dolaşıyor gibiyim bu kadar erken çıkması tuhaf gaz desem sabahlarıda aynıyım bilemedim
Dilosceylan Seher_yakup_mercimek aynı kavundan bende de var işte bide daha yeni hamilelikte birisi çok karnın çıkmış diyecek diye de nasıl geriliyorumm
Mltm88 Dilosceylan Benimde öyleydi çok çabuk çıkıyor..Dün biri bana 1 ayınız falan kaldı heralde dedi..Oysa henüz 5 aylık🤣🤣
Zhraaltun Dilosceylan canm o siskinlik bndede oldu ilk 3 ay 6 aylik gbiydim wc falan cikamiyodum kabizlik hazmsizlik siskinlik hepsi cardi6anra gobus foss indi😁