Hatice4446 Kızlar nasıl geçiyor bu hafta da baskı hissediyormusnz sizde alt tarafa böyle sanki iğneler gibi toplanıyor bide sürekli bi tarafa
Glbnpk Hatice4446 34+1 sanki ağırlık aşağıda gibi. Henüz pozisyon almamış çok belli çünkü bir o yana bir bu yana hareket ediyor. İki gündür hafif kasık ağrım oluyor. Çok hareketliydim şimdiye kadar ama biraz dinlenmeye başladım ağrılar sebebiyle. Sizin nasıl geçiyor?
eminerol Hatice4446 evet bugün aşırı hissediyorm bıçak saplaniyor sanki hatta post açtım bunla ilgili 35hftlgz
ozydm Hatice4446 35+4 üz bizde. Bebeğimin kafası çok aşağıda duruyor dedi doktorum ondan alt kemiklerimde ağrı var.
Menfiye_01 Glbnpk almıstır canım pozisyon benimki de o haftada almıstı pozisyonu ama yinede heryerde oynuyordu
Glbnpk Menfiye_01 Doktorum son gittiğimde almamış dedi ama son güne kadar alabilir sorun yok dedi. Hayırlısı bakalım 🥰
Glbnpk Hatice4446 bu öne değil de iki yana vurma durumu beni çok yoruyor. Çok şükrediyorum ama sadece bu yana vurmalar zorluyor. Tepki vermeden duramıyorum. Allahtan sokakta vs denk gelmiyor.
Sedagmlksz Glbnpk pozisyon alması derken kanala girmesini mi kastettiniz? Ben de 36 haftalığım 2 gündür kuyruk sokumu ağrım oluyo acaba kanala mı girmeye çalışıyo diyorum ama hareketleri de var
Menfiye_01 Uzun bır yuruyus yapamıyorum altıma yapcakmısım gıbı oluyor en fazla 10 dakika yuruyebılıyorum dısarda 🤦♀️ cok fena baskı var
Merve9695 35+6 benimde aşağı düştü biraz ama pozisyon aldı mi bilmiyorum anlayamıyorum da cuma kontrolde öğreniriz inşallah
tinymom Hatice4446 yürürkenn felan çok baskı hissediyorum birde mideme doğru bastırıyor bilmiyorum pozisyonu aldımı
Menfiye_01 Sedagmlksz hayor kanala girmesi degıl baş aşşagı donmesi dogum pozisyonunu almıs oluyor kanala girmesi zamanla olur dogum yaklastıgında
Glbnpk Sedagmlksz baş geliş halde olmasını diyorum. Benimki hala bi popo aşağıda bi baş aşağıda. Benim de kuyruk sokumu ağrım var. Sandalyeye oturuyorum ama geri kalkarken zorlanıyorum. Sebebini bilmiyorum ama artık son aya giriyorum normal diye düşündüm.
prensimgeliyor @Hatice4446 başı yukardaydı benim o baş kısmı çok sertleşiyor ayaklarıda göğsüme batıyo felaket acı oluyor