Fatmanurr94 Dilanilhn hayir daha duymadim ama aldigim bilgilere göre zaten 7-8 bazende 9cu haftada kalp atislari duyuluyor. 😊
Fatmanurr94 Dilanilhn bugün gitim kalp atisi vardi, Doktor bu makinede duyulmiyor dedi ama kalbi atiyor dedi, gördük minik minik atiyordu Elhamdullillah, darsi hepsinize insallah❤️🥰
Bsra_ayz [silindi] en son gittiğimde 5 haftalık dedi şuan 6 olduk ışte 7 de gel kalp atimina bakalım dedi. Arada kasiklarımda batma oluyor belimde ara ara ağrı oluyor. Ayaklarım çok üşüyor bildiğin buzluğa koymuşsun gibi. Midem bulanıyor ama öyle kusacak kadar değil biseyler yiyip pekistiriyorum. Şimdilik böyle allah herkese kolaylık versin 🤗❤
Betul-85 deno1 Ben 5 haftalık gittim keseyi gördük,15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi ama henüz gitmedim
llFatma deno1 benim 6 hafta 6 günlük bugün duydum kese bş mu dolu mu beklerken baktım birden kalp sesi çok güzel.
Dilanilhn deno1 ben 6+0 da gitmiştim kontrole 10 gun sonra gel dedi kalp için ama 6+5 de duyanlarda var döllenmeye alakalı bu sefer duyurmazsa 7. Hafta yada 8 de tam duyulur merak etme😊😇
Morzambak Erken gidince bir şey görülmüyor. Ben 6+0 da gideceğim en azından karından ultrasonla görünür hale gelsin . Kalp atışı duyulur mu sizce o tarihte
Zeze2454 [silindi] 6+4 üz bizde ara ara kasık bel ağrılarım oluyor kahverengi lekelenmelerim de oluyor ilaç kullanıyorum mide bulantılarımda sabah kalktığımda çok oluyor ama hepsine sabrederim yeterki o sağlıkla gelsin 😊
llFatma Ablaytuba Her insanda değişiyor. şükür ara ara bulantım var ama kusma yok. Bazıların ise kusmadan duarmıyor. Kasık ağrı kanama ve şiddetil olmadığı sürece korkma. Bebek yerşeiyor demek. Benim şu an kasık ağrım da kesildi. Sadece halsızlık ve ara ara bulantım var. Salatalık yiyorum iyi geliyor:D
Hatice1907 Fatmanurr94 inşallah ya insan şiddetli olunca korkuyor rahmim ağrıyor resmen doktorum normal dedi bakalım 1 hafta sonra kalp atışını duycam o zaman rahatlarım inşallah 🌸🙏🏻
Fatmanurr94 Hatice1907 aynen benide bi korku sariyor ama bekliyorum 3-5 daka geciyor cogu zaman anlik oluyor. Giriyor cikiyor agri. Böyle böyle insallah nasio olursa 9ayi bitirecegiz, bunlara sükür😍🌸
Hatice1907 Fatmanurr94 yaa rabbim kolaylık verir inşallah benim sancılarım hiç geçmiyor hep oluyor arada şiddetleniyor ondan tedirgin oluyorum
Fatmanurr94 Hatice1907 kadın doguma bi gidin isterseniz ben vitamin ve Magnesium kullaniyorum onlar da Rahim agrisina iyi geliyor ve bol bol su tüketin ve vitaminli seyler giyin yada smoothie tarzinda icin😊