Olumlu olumsuz bir hikayem var benim.
Dört gözle bekliyordum buraya hikayemi anlatmaya.
3 kayıptan sonra zorlu bir süreç oldu benim için 4.gebeligim ve göbekten her gün iğne vurundum. Hareket etti etmedi derken hastanelerde geçti gebeliğim. Yalancı sancılar derken mutlu sona geldik.
Sabah 8.43 de dünyaya gözlerini açtı evladım genel anestezi oldum çünkü 3.evladimi 40 haftalık kaybettim ve oda geneldi aynı seyleri yaşamak o korku beni bitirdi ve genel oldum ve yine çok şükür atlattım ameliyatimi ve gayet guzel geçti. İlk uyandığında ağrı oluyor ama ağrı kesicilerle geçiyor hiç korkmayın. 8 saat sonra ayağa kalktım ve savastim çünkü oğlum bana geldikten sonra kuveze girdi önce solunum sıkıntısı dendi sonra ciğerlerinde intihap oluşmuş anne karnında aldılar. bende ama yılmadım ve ayağa kalktım güçlü olmam lazımdı onun bana ihtiyacı vardı. 2. Gün ayağa kalktım hemen yürüdüm bol bol kahve felan derken 4.gun tam iyiydim çünkü beni bekleyen bir melek vardı 10 gün kuvezde kaldı oğlum her gün süt sağıp götürdüm oğluma ama iyi olduğunu gördükçe hiç yılmadım ve asla ağlamadım çünkü biliyor ki güçlü annesi var ve oda tutundu bize savaştı ve çıktı. Şimdi 13 günlük olduk biz teyzeleri ve şuan koynumda. Demek istediğim asla pes etmeyin sabır dua ve inanmakla ile biz annelerin başaramayacağı hiç bir şey yok. İyi ki anneyiz ❤️ iyi ki anne oldum 🤲❤️