tugba9293 Faziletsolak saglıcakla kucagınıza alıp saglıkla büyütmek nasip olsun inş . progestron falan önerdiler mi?
Li-na Uykucu2307 evet çok değişik ve güzel duygular yaşıyor insan ben hala inanamıyorum içimde bir bebek yaşadığına doğunca nasıl olacak kim bilir benim doğum tarihi 2 Ağustos olarak görünüyor ama 32 inci haftamda kontrolüm var bakalım ne diyecek☺️
Uykucu2307 Li-na kurban bayramına mi gelir bu bebekler bize yoksa ben öle de düşünüyorum cnm ya. Aynı icimde bi bebek var çok garip sürekli hareket ediyor birde😍
Semakrr Uykucu2307 Ne tatlı hazırlıkla dimi Rabbim isteyen herkese nasip etsin ☺ sağ sağlim alalım minikleri kucağımıza 😍
Kuzucuklar Alyasibel 27+1 haftalıktan selamlar 😊bi kızım bi oglum olacak Allahın izniyle oglumun ismi Ali asaf olacak ama kızımıza daha isim bulamadık yavaştan hazırlıklara başladım ama daha cok var
Sule00 28+4 ikinci oglumu bekliyorum Aras🤍 Cok hareketli bir bebek olucak sanirim, siddetli bel agrimdan da baska birsey yok cok sukur😅
-Cansu- Alyasibel 30+2 haftalığız ilk hamilelik kızım olucak inşallah doğumda 7 ağustos gibi gözüküyor 😇 🤩
_Masal_ 26+6 dan selamlar🌸 Bizde kızımla Alanyadanız. İlk bebeğimiz olacak. Kıyafet hazırlıklarımız tamam sadece body çok kullanılıyormuş diye duydum body alıcam onun dışında daha yıkanıp ütülenmesi var ama Ağustos sonu olduğu için daha zamanı var diye düşünüyorum. Odasında bazı eksikleri var ve bez ıslak mendil vs onlarıda temmuz gibi ayarlamayı düşünüyorum.
Portakalgeliyor Alyasibel 29. Haftadan merhaba kızımı bekliyorum bende sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🌺 Allahın izniyle ismini Esila olacak 🙏🏻 Hazırlıklara gelince çok az kaldı beşik , dolap , telsiz , nem makinesi :) Ve tabiki anne ihtiyaçları 🎈🌺
Eminedmrrr Bursa dan selamlar . Bizde oğlumla 27+4teyiz. Bende ufak ufak başladım alışverişe kusmetse hazırlıcaz her şeyi yavaş yavaş. İsmimizde İsmet Doruk olucak 😍
Meu-19 Merabalar guzel anneler bende 27 haftalik kamileyim ikinci gebeligim ikinci oglum olcak ims abisi 2 yas 4 aylik😍ismimimiz Ahmed Kürşad insallah
cgdm-trzi Huzurmelegim_28 karnım bayağı sertleşti dünden beri sende de varmı ayaklarımın şişi inmiş şükür akşama tekrar şişiyo gerçi 😅 bugünümüze şükür canım sen nasılsın 😊
Mucize_anne32 26 haftalik olduk cook şükür kizim olucak (doğa nefes) koyduk ismini rabbim nasip ederse biraz kıyafet alisverisii yaptım yinede eksik bir kaç parca şeyimiz varr kendime lohusa takimi aldim aslinda benim 3 cocugum ama hic düşünmediğimiz için neyim var neyim ykk hep verdim simdi herşeyimi tekrardan alıyorum bu arada kapi süsü ledli ve emzik kunye maşallah yazili setler oluyor guvendiginiz yaptır diginiz site varmi kızlar yaptirmak istiyorum daa
Huzurmelegim_28 cgdm-trzi benimde karnım aşağı inmiş dünden beri ufak bi sancı bide hemoroid bi sızlıyor anlatamam dün bi korkuttu öyle karnım aşağıda görünce ama olucak diyorlar diyorum evdekilere hazırlıklı olun her ihtimale karşı daha kimsede bi telaş yok bi eltim telaşlandı bakalım perşembe nediycek doktor
cgdm-trzi Huzurmelegim_28 hemoroide zeytinyağı sürebilirsin yumuşatır doktorda krem yazabilir. 2 gün önce eşimle yürüyoruz hastane çantanı hazırlasak mı dedi niye doğuracağımı mı düşünüyosun dedim hayırlısı bakalım dikkat et kendine 😍
Humanur2021 Alyasibel sağlıkla gelsin insallah 🧿… bizde 30 hafta olduk bugün tosbik bir prenses bekliyoruz Allah’ın izniyle Ismi de Hümanur olacak 🌸 benim bulantılarım 3. Aydan sonra kesildi bazen oldu ama abartılı değildi bu aralar gecem gündüzüm karşıtı bel ağrılarım çok sık . Bügunde kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip kaldırcam sonrada küçük hanımı bekliycez bakalm 🌸🤍🤲
Huzurmelegim_28 cgdm-trzi bende dün eltime dedim geldi hazırladık sanki erken gelcek gibi geliyor ama bilmiyorum hayırlı gelsinler perşembe olsada doktora gitsemm