FatmanurAyz Benim civcivimde 28+2 gozukuyor uygulamada ismine hala karar veremedık alısverıs de ufaktan baslıcam artk mıgde yanmalarım gecti şimdi de sırt agrım var cok fena hac haftadır uyutmıyor saglıcakla gelsin minişlerimiz agustos 19 gozkuyor normal olursa 🥰🥰
Nghnyvz0408 Alyasibel bizde 28.haftaya girdik ikinci oğlumuz olacak inşaallah😊 abisi 6 yaşında hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz miniğimizi 🥰 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaallah
serenty_123 Merhaba bende 30 haftalık hamileyim eşyaları yikandi hazırladım ama cantaya yerlestirmedim benimde 3 uncu sezaryenim olucak normalde 8 ağustos görünüyor ama sezaryen olacağı için büyük ihtimal temmuz annesi olacağız sağlıkla gelsin inşallah İpek kizimiz🌺🌺
Ays0 Mineozturk3414 Merhaba, ilk hamileliğim. Kuyruk sokumu kemiğim de kırık var o yüzden öyle karar verdi doktorum
Faziletsolak tugba9293 hayır sadece baş aşağı olması değil zaten bu haftalar da baş aşağı da olabilir hareketleri rahat olduğu için ama bizimki doğum yolunda
tugba9293 Faziletsolak saglıcakla kucagınıza alıp saglıkla büyütmek nasip olsun inş . progestron falan önerdiler mi?
Li-na Uykucu2307 evet çok değişik ve güzel duygular yaşıyor insan ben hala inanamıyorum içimde bir bebek yaşadığına doğunca nasıl olacak kim bilir benim doğum tarihi 2 Ağustos olarak görünüyor ama 32 inci haftamda kontrolüm var bakalım ne diyecek☺️
Uykucu2307 Li-na kurban bayramına mi gelir bu bebekler bize yoksa ben öle de düşünüyorum cnm ya. Aynı icimde bi bebek var çok garip sürekli hareket ediyor birde😍
Semakrr Uykucu2307 Ne tatlı hazırlıkla dimi Rabbim isteyen herkese nasip etsin ☺ sağ sağlim alalım minikleri kucağımıza 😍
Kuzucuklar Alyasibel 27+1 haftalıktan selamlar 😊bi kızım bi oglum olacak Allahın izniyle oglumun ismi Ali asaf olacak ama kızımıza daha isim bulamadık yavaştan hazırlıklara başladım ama daha cok var
Sule00 28+4 ikinci oglumu bekliyorum Aras🤍 Cok hareketli bir bebek olucak sanirim, siddetli bel agrimdan da baska birsey yok cok sukur😅
-Cansu- Alyasibel 30+2 haftalığız ilk hamilelik kızım olucak inşallah doğumda 7 ağustos gibi gözüküyor 😇 🤩
_Masal_ 26+6 dan selamlar🌸 Bizde kızımla Alanyadanız. İlk bebeğimiz olacak. Kıyafet hazırlıklarımız tamam sadece body çok kullanılıyormuş diye duydum body alıcam onun dışında daha yıkanıp ütülenmesi var ama Ağustos sonu olduğu için daha zamanı var diye düşünüyorum. Odasında bazı eksikleri var ve bez ıslak mendil vs onlarıda temmuz gibi ayarlamayı düşünüyorum.
Portakalgeliyor Alyasibel 29. Haftadan merhaba kızımı bekliyorum bende sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🌺 Allahın izniyle ismini Esila olacak 🙏🏻 Hazırlıklara gelince çok az kaldı beşik , dolap , telsiz , nem makinesi :) Ve tabiki anne ihtiyaçları 🎈🌺
Eminedmrrr Bursa dan selamlar . Bizde oğlumla 27+4teyiz. Bende ufak ufak başladım alışverişe kusmetse hazırlıcaz her şeyi yavaş yavaş. İsmimizde İsmet Doruk olucak 😍
Meu-19 Merabalar guzel anneler bende 27 haftalik kamileyim ikinci gebeligim ikinci oglum olcak ims abisi 2 yas 4 aylik😍ismimimiz Ahmed Kürşad insallah
cgdm-trzi Huzurmelegim_28 karnım bayağı sertleşti dünden beri sende de varmı ayaklarımın şişi inmiş şükür akşama tekrar şişiyo gerçi 😅 bugünümüze şükür canım sen nasılsın 😊