Alyasibel Lulemom Herkes başlamış bile hazırlıklara ben daha hiç birşey yapmadım ne kıyafet ne yıkama ne ütüleme ne hastane çantası 😂
Lulemom Alyasibel benim yazlık işi olmasaydı daha çoğu şeyim kalırdı 😄 doğuma ordan gelicem diye gitmeden herşeyini halledim dedim. Bide adana da yaşıyorum. O cehennem Sıcağında asla alışverişini bile yapamazdım 🙊
Uykucu2307 Semakrr aynıyız sizinle benimde 4 ağustos gözüküyor ama temmuz annesi olacağımı düşünüyorum. 30+4. Çamaşırları yıkadım ama ütü ve çanta hazırlaması kaldı. Yatağını aldık. Eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum artık nasipse.🍃
Li-na Uykucu2307 merhabalar benimde 30+6 haftalık aramız çok yakın bende beşiğini bebek arabasını her şeyini aldım bugünde çamaşırlarını yıkadım ütüleyip çanta hazırlaması kaldı benim ilk bebeğim olacak sizin☺️
Semakrr Uykucu2307 Ne tatlı hazırlıkla dimi Rabbim isteyen herkese nasip etsin ☺ sağ sağlim alalım minikleri kucağımıza 😍
minikoglumm Alyasibel merhaba canım bizde 30 haftalık olacağız ınsallah perşembe salı günü :) Benimde oğluşum olucak adını merih istiyoruz Inşallah kulağına okumakta nasip olur🥰
Huzurmelegim_28 Alyasibel 29+1 kıyafetler hazır çantamız hazırlamaya başladık 2gündür karımda ağrı vr sanki vajinada baskı gibi ama bilmiyorum küçük hanım yokluyor galiba bide hemoroid çıktı sağlıkla gelsin zamanda çabuk geçsin diye bekliyoruz
Faziletsolak 28+5ten merhaba benimde ilk çocuğum olacak inşallah aybars Gökalpim ❤️ yüksek ihtimalle erken doğum riski olduğu için bizim herşeyim iz hazır çok şükür sadece hastane çantamızı alıp çıkacağız ama zamanını bekler inşallah küçük bey 🥰
Sinemdmrcoglu Alyasibel 26+6haftalıgız oğlumla yiğit Ali koyucam bnde ıkıncı hamılelıgım gecen sene kızımı doğurdum bu sene oğlumu ıns
Uykucu2307 Li-na benimde ilk bebeğim. Erkek. Çok heyecanlı günler artık. Ne zmn geleceğine bi cevap bulamiyorum. Sizce ne zamn olur doktor birşey dedi mi
tugba9293 28+2haftalık benimde. ilk gebeliğim tüp bebiş . başından beri bizi cok korkuttu :) inş saglıcakla kucagıma alıp saglıcakla büyütmek nasip olur
Faziletsolak tugba9293 gebeliğin başından beri yeri aşağıdaydı şuan doğum yoluna girmiş baş aşağı şekilde 26. Haftadan beri her hafta nst ye bağlanıyorum bu hafta ufak sancılar gözüktü inşallah devamı gelmez 🙏