Mavi34 Ayseee3434 ayıp güzel bir isim.siz yanına başka isim bulun bence cesur hic uymamış ayrıca pekde güzel değil bence
glnzem Ayseee3434 yani daha önceki postlarınıza da yorum yapmıştım cesur ismine neden bu kadar takıldınız ben anlamadım. Eyüp ismine daha anlamlı olacak bi isim bulsanız daha mantıklı olacak. Hemde eşinizle de boş yere tartışma yaşamamış olursunuz 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
shinemuu Ayseee3434 Eyüp le cesur yanyana yakışmıyor bence. Ya birinde karrar kılın ya da daha uyumlu isimler tercih edin. Tavsiyem.
Ayseee3434 Emdok yani inanin bende sasirdim.kimisi cesur daha guzel diyor kimiside hic guzel degil diyor.
ttasarim @Ayseee3434 ben isimlerin karakteri belirlediğine inanıyorum. Benim eşimin ismi Eyup inanın bana o kadar sabırlı bir insanki. Bence konulabilir. Sizde isterseniz birkaç alternatif daha düşünüp eşinizle tekrar paylaşabilirsiniz.
Aylinak1n Ayseee3434 valla bizde çok çekişmeli geçirdik bu süreci ama tek isim koymanın bebeğimize daha iyi geleceğini düşündük. Çünkü iki isimle olursa herkes istediğini kullanacak kafa karıştırıcı. Biz ikimizi de içine sinen beğendiğimiz isimleri kağıda yazıp içinden seçtik iki tane sonra da 1 yaşındaki yeğenime o iki kağıttan birini seçtirdik. Her türlü ikimizinde beğendiği isim olmuş oldu sürtüşme bitti 😊
Ayseee3434 Aylinak1n yani eşimin buldugu eyup ismi hosuma gitti.ama benim buldugum isme bu kadar tepki vermesi zoruma gitti
Ayseee3434 LawyerEce evet malesef dalga konusu zor olur bir insan icin .cocugunu adini korkmaz koymuslar sonra mi degistirmisler.yoksa cocuk korkmaz adinimi degisyirmek istemis.merak ettigim icin sordum.
Ela20 Ayseee3434 Eyüp sizin içinize sinmiyorsa Eyüp olmasın cesur eşinin içine sinmiyorsa cesur olmasın. İkinizinde içinize sinen isim neyse o olsun. Cesur ismi dünyanın en güzel ismi olsa eşiniz istemiyorsa ne fayda gönül rızası önemli
Ayseee3434 Ela20 eyüp ismi icime sindi.kotu diyemem.ama benim buldugum isme boyle yorum yapmasi hos olmadi.cömert koyalim cesur dan daha iyi dedi
gulveanne Ayseee3434 anne baba ismini zorla koydurmuyor neyse ki 🙄🙄 birlikte güzel isimler bulun bence birbirine yakışan ☺️ Koyarsanız saygı duyarım herkesin kendi düşüncesi de cesur ismi evcil hayvanlara daha çok yakışıyor bence
Ayseee3434 gulveanne evet fenelde cogu kisi ayni seyi yazmis.sanki kimse insanda duymamis herkes evcil hayvanda duymus gibi
Diilruba Ayseee3434 niye kötü olsun ki Hem isim konusu göreceli bir durum. Bence de Cesur Eyüp ismine göre daha güzel burada eşinizin gönlünüzü kırmadan beğenmediğini ifade etmesi gerekirdi.
Ayseee3434 Diilruba yani inanin ben anlamadim.burda kimisi cesur ismi cok guzel diuor kimiside cok kotu diyor.
Diilruba Ayseee3434 Evet farkettim ama isim kişiye göre değişir herkes beğenmeyebilir önemli olan sizin beğenmeniz eşinizle ortak beğendiğiniz isimler üzerinde konuşun bence ikinizide gönlüne yatacak isimler mutlaka vardır
Gizemnurrr Ayseee3434 iyi de milletin iyi kötü demesine goretmi iş yapacaksınız ya istiyorsanız ısrarla üstüne girip kavga edeceksiniz yada baska isim önerip isi cozeceksiniz. Bizde isim koyarken esimin begenmedikleri oluyor tamam deyip diger aklimdakileri söylüyorum. Biriniz olmayacak diye biriniz olacak diye takıntı etmişsiniz gibi. Evet eyube göre daha modern ama cesur isminden cok daha güzel bir suru isim var. Evet esim istemiyor ne varki demekle cozemezsiniz.istediginiz kadar sorun siz ismi illa ki istiyorsunuz madem öyle sormak yerine esinizin üstüne gidin başka yapacak birsey varmi? Burada 100 kisiden 70 i güzel dese ne degisecek ki. Amacım kırmak degil ama ya çözüm odaklı olmalısınız yada ısrarcı
Seferyehatun Ayseee3434 canım sanki Eyüp daha iyi, seni incitmek için demiyorum ama cesur ismini hayvanlarda koyulabiliyor, at çifliginde vardı, cesur anlamına gelecek Hamza yiğit gibi isimlerde var canım ilgini cekerse
Ayseee3434 inci_34 benimde devreler yandi isim konusunda.yorumlari okursaniz kimisi cesur cok guzel.kimiside sizin gibi yorumlarda bulundu gercekten oylemi.esimde yeryuzunde isimmi kalmadi dedi