ozgegnlts Arkadaşlar gebelikte tiroid yüksekliği yaşayan var mı benim tiroidim 5.843 çıktı ve doktor çok yüksek düşük tehlikesi var o seviyeyi düşürmemiz lazım 2,5 un altına düşmesi gerekiyor dedi ilaç verdi . Bu durumu yaşayan var mı moralim çok bozuldu 😞
multefit ozgegnlts morelini bozma başında benimde 6.41 di hemen ilac basladik suan 7. Ayımdayım Allah’ın izniyle birsey olmaz sen icini ferah tut Saglikla kucagina al insallah
Gulerkrmn ozgegnlts benimde 6. Haftada yaptırdığım testlerde 4,79 çıkmıştı ilaç tedavisine başlandı 1 ayda 1,8 e düştü Allaha şükür şuana kadar da herhangi bi düşük tehlikem olmadı ilaçla kontrol altına alınıyor moralinizi bozmayın 🙏🏼
burcudincel ozgegnlts merhaba bende 5 aylık hamileyken triod hastası olduğumu öğrendim. Ve doktorum bebeğin engelli olabilir dedi. Sonra hemen doktorumu değiştirdim. Çok iyi bir doktor buldum. değerlerim tekrar ölçüldü. Yine yüksek çıkınca ilaç tedavisine başlandı. Şuanki doktorum dediğine göre ilaçını kullandığın ve aksatmadığın sürece hiçbir sıkıntı olmuyor. Bebekte gayet sağlıklı. Diyeceğim o ki. doktor çok önemli. İlaçını kullanırsan hiçbir sıkıntı yok canım. Asla canını sıkma
burcudincel ozgegnlts İlaçları kullandığın sürece kanama düşük tehliken olmuyormuş doktorum özellikle söylemişti. O yüzden içim rahat ilaçlarını kullanınca değerlerin düzeliyor. ve her 3 haftada bir kontrol altında olman lazım kan verip değerlerine bakılması gerek canım
ozgegnlts Derenils ay inşallah yaa doktor bebeğin zekasını ve beyin gelişimini çok etkilediğini söyledi 😞
ozgegnlts Gulerkrmn yaa nasıl güzel moral veriyorsunuz iyi ki buraya yazmışım çok teşekkür ederim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻 Bende 6. Haftadayım bugün başladım ilaca inşallah tez vakitte düşer değer
ozgegnlts burcudincel çok teşekkür ederim canım rabbim yavrularımıza sağlıcakla kavuşmağı nasip etsin hepimize inşallah
multefit ozgegnlts evet ilacimi hala kullaniyorum mutlaka kullan aksatmadan her ay da saglik ocaginda kan verip kontrol ettiriyorum
hepoyleolurzaten ozgegnlts ilacınızı ihmal etmeden kullanırsanız hiçbir problem olmaz merak etmeyin 😊 benimde yüksekti değerimin düşmesi biraz yavaş olduğu için yavaş yavaş ilacın dozunu yükselttik. Ve şuan değerim doktorumun istediği sınırda 1.5 😊 moralinizi hiç bozmayın 🥰
hepoyleolurzaten ozgegnlts 4-5 haftalıktı canım ama 12 haftaya kadar sürekli kustuğum ve hiçbirşey yiyemediğim için düzenli kullanamamıştım sonrasında 75 mg çıkardık mide bulantılarımda gecince 1 ayda değerim düştü 😊
Lawyerkadin ozgegnlts allahın ıznıyle 11 senelık guatr hastasıyım hashımatom var yıllardır ılac ıcıyorum. hamıle oldum ılac dozu arttı cunku degerlerım arttı. sukur bır sıkıntı yasamadım. degerlerım normal. allah korusun hepımızı
ozgegnlts Lawyerkadin ya hem düşük tehlikesi var hemde bebekte zeka geriliği olur filan deyince korktum canım inşallah sağlığımıza kavuşuruz
Ozlmaydn Lawyerkadin bende de haşimato var 3 senedir kullanıyorun bu ilacı şimdi 2.gebeliğim ömür boyu kullanmamız gereken bir ilaçmş malesef 🤦♀️ Rabbim şifa versin inşallah hepimize
Yenianneadayi2208 ozgegnlts endişe etmeyin ilaç tedavisini aksatmayın sadece. Zaman içerisinde düzelecektir.çok geçmiş olsun
Ysmnysfkn ozgegnlts 20 haftalık hamileyim başından beri tiroid ilacı kullanıyorum geçen hafta 4,01 çıktı doktor ilacın dozunu yükseltti aksatmadan kullanın