Mrc34 Ergen50 32. Haftada 8 saatlik yolculuğa çıktım çok da iyi geldi seyahat etmek 😃 2 saatte bir durup yürüdüm çok da rahat geçti şükür
Sehera1 Ergen50 32. Haftadayım dün Fethiye’den istanbula geldik doktorum 2 saatte bir 20-25 dakika mola ver yürü demişti bir sorun olmadı, dizimden aşağısı yorgunluktan ağrıyor o kadar
Busrasener43 Ergen50 26. Haftamda 17 saat yol gittim çok şükür bi sıkıntı olmadı iki saatte bir on dakika yürü sadece
Lithops Ergen50 26 haftalık istanbul izmir gittim. 28de geri döndüm. 30dan sonra zorlardı ama 16-32 arası diyim en rahat zamanlar.
Ergen50 Busrasener43 ay siz böyle yazınca çok mutlu oluyorum bizim yol 6 saat ve kendi aracımız dinlenerek git dedi doktorum bakalım nasıl olacak
beysenyil Ergen50 canım ben 22.haftamda 9 saatlik otobüs yolculuğu yaptım bi sorun olmadı, bı hafta 33+4 haftalıkken de 7 saatlik yolculuk yaptım bi sorun çıkmadı. Ama yinede doktoruna danışarak gitmelisin derim 🌸
Ergen50 beysenyil aşılama ile gebe kaldım ben doktorum Bi problem yok dedi ama gitmeden yine gidicem gidenleri duyunca cesaretleniyorum
beysenyil Ergen50 bende 22. Haftalıkken ilk uzun yolcuğumu yapacağım da öyleydim 😁 sıkıntı olmaz bence gider gelirsin canım
Ergen50 Zeynep_18 düşük tehlikem yok çok şükür ama bu haftalarda düşük riski olurmu hiç Bi bilgim yok o yüzden çok tedirginim ve ilk gebeliğim
Zeynep_18 Ergen50 düşük tehliken yoksa sıkıntı olmaz bende gitmiştim o haftalarda uzun yola bebek daha ağır olmadığı için bel ağrısı vs de olmaz, 30 lu haftalardan sonra sırt bel çok ağrıyor o zaman zor oluyor