Sedanindenizi Minik_kalplim_ Iciniz rahat olsun ultrason sonrasi bazen bebislerin hareketleri yavaslayabiliyor rahatsiz oluyorlar sanirim. Bilimsel bir aciklamasi var mi bilmiyorum ama korkulcak birseyi yoktur kuzunun merak etmeyin. Guzel dusunun💕💕
Elifvolkan2202 Canım ben genelde sola yattığımda hareket ediyorsa bile o zaman etmiyor ama düz sırt üstü uzanınca hareket ediyor ve daha net hissediliyor öyle yap bence ama hemen değil uzandıktan bi süre sonra başlıyor benimki💜
[silindi] Minik_kalplim_ korkmayın normal karanlık Bi odada karnınıza ışık tutun ışığa tepki verecektir banada burda önermişlerdi yaptım hareketlerini hissetmişrm
Selinbati Minik_kalplim_ Bende 19 haftaligim vee Bende çok nadir hissediyorum kendimi kötü hissediyorum 2. Gebeliğim bide endişeleniyorum 😔
Ahsen03 Minik_kalplim_ merhaba bende 24 haftalığım da doktor muayenede nelere baktı ne kadar sürdü muayene. Bir de kaç gr suan
bitanembugram Minik_kalplim_ 25 27. Haftaya kadar bebekler düzenli hareket etmezler ve yavaşlama da normaldir gün içinde 10 kere seyirme tekme kimildama hissediyorsanız içinizi ferah tutun 🥰
Basakgul Minik_kalplim_Daha haftanız kuçük üstelik doktorunuz iyi demiş burada fikir verenlerden önce doktorunuza güvenmeniz daha mantıklı.
Pembe_duslerr Minik_kalplim_ cAnım bende 22+2 yim birgğn cok kıprıyor birgü hiç kıpramıyor yada nadir kıprıyor bu haftalar ztn böyle olurmus sonradan düzene girermiş
Tubitarlac Minik_kalplim_ öyle bir durum olduğunda göbek deliğinle oyna okşa parmağınla yani huylanıp hareket ederlermiş 🥰🥰
mommy_bee Minik_kalplim_ 24 haftalalarda düzensizlik normal. Ustelik cok hareket ediyorsaniz uyuyordur. Sicak cikolata icin dinlenin ve takip edin.
elifpusat Minik_kalplim_ canım bende 21 haftalık gebeyim eğer çok hareketli bı hayatin varsa farketmiyo olabilirsin çünkü bu aylarda genelde çok kiprasmiyolar oynadığı zamanda ilerki dönemlerdeki gibi kuvvetli hissedemiyosun çünkü daha havuç kadar bişey o annesi gece yatağına girdiğinde elini kasıklarına köy karın altına çünkü oralarda okşa uyumuyosa tepki verir sana üzülme gerilme senin moralsizligin ona yansiyo cunku
Minnak-kiz66 Minik_kalplim_ 30.haftadayim bende aynı şekilde hareketlerini çok hissetmiyorum.Gecen korktum ve doktora gittim gayet hareketli sağlıklı dedi ama gün içinde toplasanız 4 kere anca hissediyorum ve gerçekten bende geriliyorum