Bilcantokar çiğli de özel can hastanesi var, dr. Şükrü Budak. Öneri üzerine gitmeye başladım, bende sevdim tavsiye ederim. Takip ettigim hastalarin dogumunu ben yapiyorum, çok aykiri bi durum olmadığı surece dedi. Dogum sirasinda surpriz yasamamak adina onemli bence. Hastane tum islemleri burda yapabileceginiz kapasitede dediler. Muayene ücreti 215 tl. Ayrintili ultrason 650tl. Normal yada sezaryan fark etmez fiyat 4750 tl. Temmuzda zam gelme ihtimali var ama çok yüksek olacağını sanmıyorum dediler muhasebedekiler. Simdilik ben dogumu orda yapacagim gibi görünüyor.
Karşıyakadaki tepecik eğitim arastirma hastanesi dr.murat Alan, hamileliğimi ilk öğrendiğimde gittim. Cook hastası vardi, koştura koştura muayene yaptı. Belki iyi bir doktordur ama sorularımı bile rahatca soramamıştım. Ne kalp atışını dinletti ne fotoğraf verdi ne de düzgünce açıklama yaptı. Benden cok yanindaki sekreterle konusuyordu zaten, baska hastalar surekli araya giriyordu biz muayenedeyken. Corona zamanı yoğunluktan olabilir, günahını almayayım doktorunda ama ben bir daha gitmem.
Sonra Çiğli bölge eğitim araştırma hastanesi var devlet. Dr.havvagul’e gittim birkaç kez. Ilk orda dinletim kalbini, bilgi alabildim. Çok ilgili ve yardımcı oluyor onu da sevdim. 2li testleri falan orda yaptırdım. (Gerçi 34.hafta demissin ama olsun belki başkaları faydalanır, yazdığım bildigimi)😊