Redpepper Hamileliğimin başından beri Uras koymayı düşündüm orjinali Uraz ama söylenirken zor oluyor, kararsız kaldım şimdi de düşündükçe irdeliyorum.
3MelekAnnesi3 Redpepper tek bir harf ismin anlamını değiştirir o yüzden iyi arastırın dogrusunu koymanız tavsiye ederim hatta uras diye isim anlamı yok diye biliyorum Uraz diye anlamı var siz yinede arastırın
busra2512 Redpepper benim oğlumun adı Uraz bize de Uras ı söylemek zor gelmişti o yüzden Uraz a karar verdik 🤭
Redpepper 3MelekAnnesi3 ikisi de aynı anlam söylenme zorluğu nedeniyle böyle olmuş sonradan, baya araştırdım
Redpepper mavi_kus evet öyle demişler baya baktım ama orjinali uraz diye de kafam karıştı çakma gibi mi olur diye 🙄
3MelekAnnesi3 Redpepper hmm en dogrusunu siz bilirsiniz tabi kuzum aynı anlama geliyorsa sorun yok Bazı isimlerde harf değişikliği anlam değişikliğine sebep oluyor ben onu demek istedim mesela elisa esila gibi vs vs 😊
2prensesannesiiiii Redpepper Bence uraz gayet rahat uras sın söyleme zorluğu var bence uras peltek gibi yani ırjinali uraz daha iyi ve kolay
Redpepper busra2512 sondaki z yi çıkarmak bize zor geldi 😂 uraz kaygılaroğlu da şikayetçiymiş herkes uras diyor diye onu da duyunca uras dedim tamam ama kafam karıştı valla ya 😂
busra2512 Redpepper tercih meselesi ya bi de kafanıza yatmıyorsa Uras olsun😀 şimdi böyle urazzz diye bağırmak var çağırırken bi de urassss diye çağırmak var ilkinde z uzuyor ikincisinde a 😀😀
Redpepper busra2512 hahahha hiç öyle düşünmemiştim 😂 baştan beri uras dedik sonradan kafam karıştı valla ya ne zor şu isim meselesi
busra2512 Redpepper biz Uraz koyduk kurtulduk teyzesi doğdu oğlum şu an 8 ay 28 günlük. Sizde sağlıkla kucağınıza alıp adını koyarsınız inşallah 🤲😊
Simsim5 Redpepper bizde Uras koyacağız seninle aynı sebepten araştırıldığında ikisininde anlamı aynı içine hangisi siniyorsa onu koy ben z yerine s harfinin kulağa daha çok hitap ettiğini düşünüyorum ☺️
Redpepper Simsim5 baştan beri hep uras dedim dedim sonra kafamı karıştırdılar urazın çakması arasın çakması falan diye 🙄
Simsim5 Redpepper siz ne istiyorsanız bence onu koyun derim başkalarının dediklerine kulaklarınızı tıkayın ☺️
PurpleTail Redpepper Uraz ismini çok seviyorum ama eşim çocuğun ismini hep karıştırırlar Uras mı Uraz mı derdi yaşatmayalım dedi ve bu ismi koymaktan vazgeçtik🤷♀️
Redpepper PurpleTail bende başka seçenek yok ya hiçbir isme ısınamıyorum o yüzden de artık ikisinden biri olacak mecbur 😂