benaslindayohum Bir cok ksiiye yazmıştım simdi sira bendeymis dia edin lutfen 2de sezaryene aliniyorum makat gelisli kizim cuma ve c.tesi ciger gelsitrici vurulmustm bugun acikligim 4 cm olmus
Dilek3535 benaslindayohum canım benim rabbim şifanı versin insallah bebeğine sağ Salim kavus bende senin gibi nst de sancıyla alındım ama çok şükür açıklığım yoktu 32 hafta ciğer geliştirici vurdular bana da birer gün arayla dört tane çok şükür suan 35 hafta oldum rabbim şifanı versin insallah dualarım sizinle ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Betuledem benaslindayohum Allahım kolaylıklar versin. İnşallah siz de bebeğiniz de hayırlısıyla birlikte çıkarsınız hastaneden 🌺
duyguluanneee benaslindayohum Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza en kısa sürede alırsınız inşallah gönlünüzü ferah tutun Allah yardımcınız olsun🙏
2bebek3gebelik Rabb’im sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşaallah ❤️ bundada bir hayır vardır canım
benaslindayohum Ciktim ameliyattan spinalle uyusmadigim icin genel anetezi yapildi bebisimi kuvoze almislar
Dua35 benaslindayohum sağlıkla kavuşun inşaALLAH ,dualarım sizinle ,bende hastanede yatıyorum erken doğum şüphesiyle
Duygus97 benaslindayohum canım yazmanı bekliyordum. Bebek nasıl iyi mi kaç kilo doğdu rabbim Bi an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah
bebisini-bekliyor benaslindayohum gözünaydın canım saglıklı olsun da gelir yanına bebiş insallah tez zamanda
BabyYoda benaslindayohum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dua edeceğim bebeğiniz ve sizin için ❤️ Her şey çok güzel olacak içinizi ferah tutun 🐣
Duygus97 benaslindayohum inşallah 🤲🏻 aramızda 1 gün vardı benim de erken doğum tehlikem var sabah belli olacak her şey