Hafissee idiloska benimde sancılar oluyo ama adetim o kadar şiddetliydi ki alıştım inan ki ve eşinin yanında olması büyük nimet kıymetini bil keşke benmkide olsa 😑
idiloska Hafissee benim de çok şiddetli regl sancılarım olurdu, gaz sandığım şeyler kasılmaymış, inşallah sizin eşiniz de gelir.
Elakeskin Hafissee benim dedem olduğu için annem onu bırakamıyor o yüzdenecbur kaynanam kalıyor canım
MDT Hafissee Eğer kendi evlerinde onu bağlayacak bir şey Yoksa ve gelmek istiyorsa ne kadar erken gelirse o kadar iyi bence.Hem siz ağırlaşınca ev işlerinde yemekte vs yardımcı olur. Benim annemle babam 35. Hafta gibi gelecek büyük ihtimalle.Babası erken doğduğu için erken doğum korkum var benim. Eşim de asker nöbetleri vs oluyor şuan değil ama sonlara doğru evde yalnız tedirgin olurum diye ben de yanımda birini istiyorum. Çünkü yaşadığımız şehirde kimsemiz yok.
venuss Hafissee canım bende ailemden uzaktayım eşim de uzun saatler çalışıyor. Annem gelecek. 38 de çağırırım diye düşünüyorum ama o zamanki durumuma da bağlı tabii daha erkende çağırabilirim 😄 yalnız kalma gelebilecek biri varsa çağır derim 😊
midekoruyucu Hafissee böyle bi durumunuz varsa gelsin anneniz nolcak, madem eşiniz de yok size bi arkadaş bi ses olur 🤗 gelsin bence erkenini merkenini boşvern 😁 anneninizin geride bakacağı biri yoksa kalsın yanınızda 🤗
Burcuckmk Hafissee 38. Haftamdayim kimse yok yanimda doğumdan sonra da toparlanana kadar annem kalicak o kadar
Ozgu_momy Hafissee Bence zaten en doğrusu kalması birinin sizi cevaplarınızdan ötürü tedirgin gördüm , panik atak , yabancı şehir vs endişeli konuşuyorsunuz . O yüzden herkesin durumu başka siz aynen bildiğiniz gibi yapın gelsin birisi yanınıza .
Nur_tanem Hafissee anlaşıyorsaniz gelsin onun içinde sıkıntı olmayacaksa canım birlikte vakit geçirir son dokunuşları yaparsınız size yoldaş olur hepinizin içi rahat eder kendi sıkılırım derse bir iki hafta daha oyalanabilir 🙊stok yapsın babacığına dolaba çıkartır yer onlarda yakın olsa gelip gider bir yersiniz de benim yakın olmasına rağmen gelme diyorum yaptığım kadar yaparım kayınvalide ilk kızımda geldi kalacaktı oğlu postaladi iyi aslında ama çok konuşuyor 🤣🤣aman diyim biz bakarız çocuğumuza git sen hadi dedi yazık kadına evine koyup geldiydi şimdi de annen gelsin bizimkine gerek yok diyor bir iki gün bdn toplayana kadar kalır sonra bakarız her şekil alışıyor insan o düzene 🥰🤗😍
Hafissee Nur_tanem hahahha Allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu ya 😁 kaynanam gelirse kesin erken dogurrum o stresle ya da aç kalırım 😁😁😁
MDT Hafissee Allah yardımcımız olsun. Bir de benim bebeğim 1 hafta geriden geliyor. Doktor birisi gelsin yanına yemeğini falan yapsın iyi beslenmen lazım dedi. Şuan için annem gelemiyor maalesef ancak haziranın 15′inden sonra gelebilecek. O zamana kadar ben kendimi beslemeye çalışacam bakalım 🤷🏻♀️
Beyzan Cicilibicili çatı muayenesini ne zaman oldunuz. Benim de hep en merak ettiğim ultasonda açıklık belli olur mu sorusu
Hafissee midekoruyucu ay yok babam varken rahat olamam evde tek oturma grubum var annemle ben salonda yatacaz yer yok yani😁
Beyzan Hafissee Cok faydalı bir başlık olmuş ben de yorumları okuyayım ben de şu an 34+4 deyim. 2 yasinds bir oğlum var. Kayınvalideem gelicek yanıma bana sürekli Ne zaman geleyim diyor ama ben henüz kendimi iyi hissediyorum üstelik de erken gelirse doğuma kadar kalacak kalma süresi uzayacak herkesin rahat edişi farkli üstelik yaşlı insanlar evlerini özlüyorlar evde baba ya da başka kardeş bırakabiliyorlar. O nedenle ya bir aksilik çıkmazsa 38 hafta gibi kayınvalidemi çağırmayi düşünüyorum doğum 40 da olsa bile 2 hafta önden 2 hafta da sonradan kalkmış olur 1 ay gayet uzun ve yeterli bir süre bence 🙂 ilk doğumumda aynı şehirde yaşıyorduk ama her gün gidip gelmiyorduk doğumum 39 + 5′te oldu o gün sabah bile kahvaltımı hazırladım doğuma öyle gittim hani ekstra bir ağırlasma vs olmadı ama insan aniden doğum olma ihtimaline karşı erken çağırmak isteyebilir
Nur_tanem Hafissee 🤣🤣 seviyorum çok minnoş bı babaanne kendisi ama hiç mi susmaz bı insan oğlu tahammül edemedi ben hiç ne gelin ne gidin dedim basım üstünde yeri var hepsinin de tabi kendi annenin yerini asla tutmazlar canım Rabbim eksik etmesin başımızdan her birini dondurma yedirmedi süt üşür diye mesele buydu yani geri götürmesindeki başka bişi yok 🤣🤣🤣 benimkide atar yaptı en sevdiği şey o süt yapar sütlü ne zararı var diye garibim almış Eylül sıcağı yanıyorum zati giyim dimj 😂🙊🤷