Hafissee Annem gelicek önümüzdeki hafta . O yüzden bir hafta evde durucak sonra yanıma gelicek haftaya 35 haftalık olcam erken mi acaba bilemedim ? Sizin yanınıza anneniz kaynana veya kardeş vs ne zaman geldiler kalmak için ?
Serpil-3 Hafissee erken bence doğumdan önce kimsenin kalmasına gerek yokki o süreyi doğumdan sonra kalsa daha iyi hatta o kadar uzun kalmasına gerek yok bile
SutlacimiYedimmiBen Hafissee benim yanimda hamileyken kimse kalmadi kimseyede muhtac olmadim şükür 🙏 lohusayim suan yine kimse kalmiyor ve böylesi daha iyi😃
Elakeskin Hafissee kaynanam şuan bende kalıyorum 37 haftalıkken geldi şuan 38 haftadayim erken doğum riskim olduğu için gelmişti ama çok faydası oluyor sağ olsun çünkü ağırlaşıyor insan yapamıyor hiç birşey
Hafissee SutlacimiYedimmiBen Denizyildizii Serpil-3 yanımda kimse yok kocam görevde temmuzda gelecek ya bişe olursa diye biri yanında olsun diyo yabancı il deyim kimseyi cok tanımıyorum annem mecbur gelecek o yüzden 😑
Zehraaa98 SutlacimiYedimmiBen muhtaç olmakka alakası tok şnsan bırılerıne ihtiyac duyuyor o anlarda sizede teklıf eden olsa yok demıyecegınze emınım bız muhtaç oldugumu ıcın kalmıyor bazıları yanımızda
zcelik Hafissee sen onların yanına gitseydin keşke, doğumda kendi evine geçer yanında da gelirdi yine gelecek olan biri
Gamzeee89 Hafissee tekmişsin canım erken filan değil eşin olsaydı neyse sonuçta gelicek olanda annen arkadaşlık da yapar sana ☺️
Pelinbyrktrlr Hafissee Canım benim de eşim göreve gidecek o durumda mutlaka biri gelsin zaten yanına hiç erken falan değil gurbette yalnız olmak zor bu durumlarda yaşamayan bilemez😊 ben de eşim gittiğinde 32.haftada olucam annem babam gelecekler
Elakeskin Hafissee benimde eşim istediği için kaynanam yanımda kaliyor ama emin ol çok faydası oluyor tavsiye ederim canım
midekoruyucu Hafissee böyle bi durumunuz varsa gelsin anneniz nolcak, madem eşiniz de yok size bi arkadaş bi ses olur 🤗 gelsin bence erkenini merkenini boşvern 😁 anneninizin geride bakacağı biri yoksa kalsın yanınızda 🤗
Ozgu_momy Hafissee Bence zaten en doğrusu kalması birinin sizi cevaplarınızdan ötürü tedirgin gördüm , panik atak , yabancı şehir vs endişeli konuşuyorsunuz . O yüzden herkesin durumu başka siz aynen bildiğiniz gibi yapın gelsin birisi yanınıza .
Nurayademir Hafissee gelebilcek kalablcek varsa gelip kalsın bence her an ne olcagı belli olmaz ben de senle aynı durumdayım ben memlekete geldım doğm için annemlerdym 32.haftada geldım
Sisi Hafissee kimse gelmedi istemedim sancım başlayınca anneme geçtim orda çektim sancımı 4 dk da bir geldiği zaman da hastaneye geçtim. Şimdi ikinciye hamileyim bunda da kimse gelmicek
Hafissee Sisi ailem uzaktalar maalesef eşimde görevde bende yabancı il deyim keşke yakında olsa ne güzel olurdu 🤢
happypregnant29 Hafissee ben 1 hafta önce falan çağırmayı düşünüyorum erken gelme gibi bir durum olur mu bilmem ama şuan her şey yolunda. 36.haftadayım 38 gibi gelir
Sisi Hafissee ya o zaman durum bŞka tabi eşiniz yoksa ailenz 37. Haftadan sonra gelip sizle kalabilir 😌
Merve_Sa Hafissee benimde eşim göreve gidiyor her gittiğinde biri yanımda kalsın istiyor haklılar da bende 35 haftalığım tekrar gidebilir göreve gittiği zaman gelecek annem yabancı şehirde hamileyken yalnız kalmak zor bence erken değil çünkü senin durumun farklı
Elakeskin Hafissee benim dedem olduğu için annem onu bırakamıyor o yüzdenecbur kaynanam kalıyor canım
venuss Hafissee canım bende ailemden uzaktayım eşim de uzun saatler çalışıyor. Annem gelecek. 38 de çağırırım diye düşünüyorum ama o zamanki durumuma da bağlı tabii daha erkende çağırabilirim 😄 yalnız kalma gelebilecek biri varsa çağır derim 😊
Beyzoss95 Hafissee işte beklediğim yorum 😂😂 benimki de kendi işini bile beceripte yapamaz bide gelip bana mı bakacak ben acımdan ölürüm evide bok götürür bebeğe de bakan olmaz anacığıma gideceğim bende sancım başlayınca ve doğumdan sonra orada kalacağım. Valla dibimde evi kaynanamın erkek evinde kalınır zart zurt dedi ama ne kendimi nede çocuğumu rezil ettiremem😂
Writebirds Hafissee benimde annem memleketten geliyor salı günü inşallah çarşamba burda olmuş olucak bugün 37 bitti çok şükür benim eşimde aklı hep bende annen gelsin gelsin diyordu hep korkuyordu yanlız kaldığımda doğumdan sonrada 40 çıkana dar gitmesin diyo 🤣 🤣 Yok dedim ne gerek var ben toplanınca gitsin diyorum
Hafissee Writebirds aynen benim eşimde hep aklı evde korkuyo bişe olur diye benim annemde 40 cıkana kadar kalacak büyük ihtimalle ama kendimi toparlarsam gider tabi babama da yazık evde tek kalcak adam😁
idiloska Hafissee yok değil, 35′den bildiriyorum her gece kasılmam oluyor tek olsam ödüm kopar eşim yanımda. Bi de bel ağrısı çok olmaya başladı, arada temizlik yapmak istiyorum yardımcı olmadığı zaman ama zorlanıyorum bugün fark ettim
Hafissee idiloska benimde sancılar oluyo ama adetim o kadar şiddetliydi ki alıştım inan ki ve eşinin yanında olması büyük nimet kıymetini bil keşke benmkide olsa 😑