Yaprakdokumusever miskokulum1 zorlayın ağzını açtırın ille emer başta zor olur ama alışıyolar kendileri aranıyolar sütte emdikçe geliyo gerçekten
miskokulum1 Yaprakdokumusever çok teşekkür ederim. Süt sağma makinası denicem en sonunda çünkü emmiyo çok üzülüyorum
Yaprakdokumusever Kiymtaysenur illaki kilo kaybı oluyor benimki de 100 gr kaybetti hemen mama verdiler siz de verin dediler ama gerek yok emmesi gayet güzel , mamaya alışınca emmekte zorlanıyolar
Kiymtaysenur Yaprakdokumusever yok emiyor beni kaka çiş te yapıyor yapmasa doymaz derdim ama doyuyor bence
Sterre Hayırlı olsun, 2.için şans isteme yorumunuza güldüm😂🥰 Benim hamileliğim doğumum çok kolay oldu ama ikinciye ancak 5 yıl sonra karar verebildim😅 Böyle doğurduktan sonra ikinciyi isteyenlere hayranım😂
Cylncyln_01 Yaprakdokumusever doktor bana kantaron kullan hemen iyileşir d3di bend3 şimdi kullanıyorum inş ise yarar
Cylncyln_01 Yaprakdokumusever yok silmiyorun uçları hep yara oldu iyilessin dedi dr birde sutum hala yok
Yahyam_17 Yaprakdokumusever bende spinalden çok korkuyorum. Salı günü. Sezeryan doğumum var 2.olucak inanki ilkinde öle bir çektim ki şuan. Ne kadar korktuğunu Allah biliyor ya gözüm hiç bişey görmüyor. Annelik güzel birşey. Ama her açıdan çok zor hamileliği doğurması büyütmesi hepsinin ayrı bir zorluğu var
Yaprakdokumusever Yahyam_17 Gerçekten öyle yani bazen dayanılacak şey değil gibi oluyo sonra bebeğimin yüzüne bakıyorum geçiyo bu saat olmuş zor uyudu az sonra uyanır 3 gündür 6 saatlik uykuylayım geçicek diyorum..
Yahyam_17 Yaprakdokumusever benim oğlum iki yaşında gece uykusu yeni yeni düzene girdi yani bir yetişkin gibi uyuyor demem o ki gece beslenmesi olan çocuklarda uyku düzeni zor oluyor hele ki mama veriliyorsa o zaman daha zor. Siz ona uyku düzenleri oluşturun şuan daha gazi var. Ondan çok ağlıyor size tavsiyem kundak yapın çok faydasını goruceksiniz gaz konusunda ben oğlumu 40dqn sonra kundakladim o kadar pişmanım ki keşke ilk zamanlardan kundaklasaydim kundakladim gibi hemen uykuya geçiyordu ben baya faydasını gördüm kundagin.
Yaprakdokumusever Yahyam_17 ağlamıyor sadece hep aç 🤷🏻♀️ Göğüslerim çok fena oldu keşke sağlam olsalar da saatlerce emzirsem
Yaprakdokumusever Cylncyln_01 benimde fena 🥺 tam nemlendireyim diyorum hop acıkıyo sürdüğümü de siliyorum