Doğurmaya o kadar hevesliydimki bilen bilir her an fırtlatmak istiyodum kolay olucanı düşünmüştüm ta ki hastaneye gelene kadar..
Cuma günü gece 4 buçukta suyum geldi bende bi sevinç bi heyecan hazırlandık 2 saat sonra hastaneye geldik 2 cm açıklık vardı suyumu tamamen boşalttılar epey su varmış aktıkça şaşırdım 🤭 aradan bikaç saat geçti açılmam ilerlemedi düzenli sancım yoktu. Bi yandan tansiyonum 17 lere çıktı. Suni sancı aldım bi süre onu çektim efsane bi ağrı 🥴 sancıyı çektim çekmesine ama açılma bi türlü ilerlemiyo ve gebelik zehirlenmem oluşmuş. Doktorum bu tansiyonla ve sonuçla normal doğumun riskli olabileceğini söyledi açıkçası bende de suniyi çekecek daha güç kalmamıştı kabul ettim. Spinal sezaryen deneyelim dedik iğne vuruldum hoaydaaa iğne karnımı uyuşturmadı 🤷🏻♀️ Mecbur genel anesteziye döndük. Keşke ennn başında suniden önce genel anesteziye karar verseydik. Baya tecrübe oldu bana. Spinal iğnenin sonradan bıraktığı o sırt gazı doğum sancısıyla eş değerdi. Bi daha tövbeliyim 🤭
Neyseki tüm kötü tecrübeler sonrası yanımda bi balyanak uyuyor 🐣
Herkesin doğumu kendine has. Umarım sizinkiler çoook güzel geçer. Ben 3.gün anca kendime gelmeye başladım. Hepinizi Rabbim bi avazda kurtarsın. Bana da 2. için cesaret versin 🤣