Rosanna Deletedmom9823 aç karnına önce tiroid ilacı içiyorum uyanınca.Sonra kahvaltı yapıp decavit içiyorum
Deletedmom9823 karpuzayse bende kahvaltı sonrası kullanıyorum ama çok kabız oluyorum acaba ondanmı diye düşündüm
Deletedmom9823 Uyumsuzzz kabızlık sorununuz var mı peki? Bende var kahvaltıdan snra kullanıyorum acaba akşam kullansam bişey değişir mi
Mervenacar Deletedmom9823 ben akşam yemeğinden sonra kullanıyorum tam aksine eskisinden daha fazla tuvalet ihtiyacım oluyor.
Uyumsuzzz Deletedmom9823 bende kabızlık sorunu yok aksine ishal yaptı biraz. Ama rahatsız etmiyor başka ilaçta kullanıyorum belki onlar yapmıştır
depsizoo Deletedmom9823 aç karna yazıyo bende ☺️ istersen foto atabilirim daha doğrusu ya aç yada yemekle beraber alabilrsin yazıyoda ben aç karnına içiyorum
Deletedmom9823 depsizoo ya banada tok yazmışlar ama kabız oluyorum saatini içme şeklini değiştirsem düzelir miyim acaba
ElisaDuru Sibelrx bana da kahvaltıdan sonra tok yazdılar ama beni çok rahatsız ediyor. Hazımsızlık yapıyır resmen. Birgün içip bir gün içmemeye başladım. Haftaya randevu m var sorcam bakalm doktor ne dicek