merry8y Poyrazveannesi 40 haftaya kadar beklerseem ve kanala o zamanlarda inersem normal doğuramam 4 kiloyu geçer 🙈
Buketar Kızlar hamilelik sürecinde strese, üzüntüye maruz kalıyorsanız bu da bebeğin kilosunu etkileyebilen bir faktörmüş.. yani kilo alımını yavaşlatıyormuş diyeyim.. mümkün olduğunca çevrenizde ne olursa olsun etkilenmemeye gayret edin, benim çok stresli bir haftam oldu o hafta Bebeğim gerçekten çok az kilo almıştı, sonradan normale döndü o yüzden dikkat etmenizi tavsiye ederim 🙏🏻
AhmetPelinKl Alpella 37. Haftadan sonra zaten çok az alıyorlar gr gr aldıkları içindir bizimki de öylen
Alpella AhmetPelinKl Benim bebeğim de az almaya başladı plesanta yaşlanmaya başlamış dedi doktorum o yüzden sordum. Teşekkür ederim
AhmetPelinKl Yasinzdemir son haftalar kilo alımı çok azalıyor günde en fazla 14 gr falan. 39+0 olduk 2 haftadır benimde öyle doktor normal dedi
Denaz CMELIHA üzülmenin yanında tek tarafı iyi o da normal doğum için bir şansımın olması. Bebişim küçük olmasaydı bu ihtimal olmayacaktı. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızın. 💕
Sinemkurtkarakussk35 Denaz benim 38+0da 2600dü kilosu şuan 38+4üm sizin gibi oluncada çok fark olcağını düşünmüyorum siz gibi olur o biraz genetik ben ve eşim kısayız çocuğumuzunda bütğn kemikleri kısa gözükğyo şuan haftasına göre en az3 hafta
Sinemkurtkarakussk35 Denaz doğum rahat olur inşallah diye düşünüyorum😂😂 avantaj sağlar 😂 şaka maka canı içinde sağlıklı olsunda doğumca çabucak toparlanır zaten ben kiloyu sorun etmiyorum açıkcası🤗