Csknaz tesekkur ederim 🤗🤗 ameliyatta benim annem vardı . Ameliyathane teknisyeni . Doğumuma giren herkesi tanıyordum sansliydim biraz o konuda o yuzden elimi de tutan oldu sohbet edende oldu . Normalde de böyle mi bilmiyorum valla ☺ gaz çıkarınca yedim 😁 Gazi da hemen çıkardım . Bolca kayısı hoşafı ictim cay içtim nescafe ictim lavaboya bile hemen ciktim . Meyve suyunu kutu kutu ictim ☺☺ hastanede beni kaldırdılar sonrasında ben sürekli yatıp kalktım kendi basima destek almadan zor oldu ama ayağa hemen kalkmak istedim bebegimi almak için . Ertesi sabaha doktor odaya gelince şok olmuştu kalkmis oglumu besliyordum şırınga ile 😂 sütüm gelmedi hemen mama verdim . 3. Gun sutum geldi oglum emmedi mastit oldum biberon vermek gibi bir hata yaptım hiç emziremedim o yuzden . Hastanede usuttugum için çok kemik ağrılarım oldu . Onun disinda dikiş ağrısı ameliyat ağrısı falan yaşamadım . Sadece yan yatarken ağrıyordu ama düz asla uyuyamam zorlayıp yan yattım . Bacak arama yastık koydum karnımın altina da gelecek şekilde . Hastaneden ciktim eve geldim hemen dikişlerim için koruyucu su geçirmez bant alip dus aldim o çok iyi geldi . Bir ertesi gunede dimdik ayaktaydım ☺☺ isin sırrı cok yürümekte sanirim ☺