Emiemi EmineAyan benimde öyle. Ne yesem kızıma yarıyor. 32 de 2.200 dü 35te 2900 normal doğum istiyorum insallah
BengulYldrm Emiemi 2gun önce 36.0 ken 3.200 dedi doktor normal Doğum istiyorum korkmaya başladım 1 hafta önde şimdilik bi sıkıntı Yok dedi Doğum için ama Sağsalim gelsinler
Sinemkurtkarakussk35 Emiemi bdn çarşamba gittim bugün 38+3üm. 2600 kilosu gayet iyi dediler bana çok da düşünme ultrason tahmini ölçüyo değişiyo 4 kilo olan 3500 çıkabiliyo arkadaşımda oldu. Canı içinde sağlıklı olsun yeter doğumdan sonra kolayca toparlanıyo zaten 🙏🏽
Emiemi Sinemkurtkarakussk35 kilosu zaten iyiii normal doğum istiyorum oyüzden doğuma kadar çok artar mii bundan dolayi sezeryan der mi diye korkuyorum
Nebiyeee Elif4334 haklisin canim ama ben bu rakamlara pek inanmiyorum 27.haftamda acil bi duurmdan dolayi yan odadaki doktora gittim kendi doktorum yoktu 1100 gram dedi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim 900 gram dedi😬 demem o ki ultrason hata yapabiliyor
Sinemkurtkarakussk35 Emiemi artar tabi ama 4 kilo olmaz sanmıyorum 🤔 bana 3100 dediler geçen hafta ayrıntılı ultrasonda 2600 dediler aynı gün. Cihaz ölçümlerinde çok çok değişkenlik gösteriyo.
Burcineygn Emiemi şu anlık normal gidiyo dedim canm ama belli değil bu cuma bakcak sanırım alttan yada sancım olursa bakar bilmiyorm korkuyorm 😟😟😟